Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Цеца Ражнатовић открила које су јој сузе биле најтеже: Певачица проговорила о болним тренуцима

Цеца Ражнатовић, јавно је проговорила о болним и тешким тренуцима које је преживела

1627029224_ceca.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/Светлана Цеца Разнатовиц
Oglas

Популарна певачица отворила је душу и открила које ствари је боле и дан данас и да ли је успела да преболи тешке тренутке које је преживела.

Прочитајте још: Марија Шерифовић побеснела: "Хтела сам да је спуцам песницом"

- Када се пева пред великим масама, огромна је одговорност да све буде под контролом, да све буде супер, да људи дођу и оду само због онога због чега су и дошли, а то је да се добро проведу и провеселе, али је огромна одговорност да се некоме нешто не деси. Сви ти огромни простори, поготову сам поносна на Маракану, Ушче 1, Ушће 2... На ту количину људи, преко 100.000 људи и да немате ниједан инцидент, могу бити само поносна – рекла је Цеца у емисији премијера и открива које су то песме које воли пред публиком да пева:

Пред публиком воли да пева баладе

- Убацила сам неке нове баладе, условно речено нове, то су све старе баладе са старијих албума, јер их публика јако воли. Не стигох да отпевам "Нећу дуго", јер су ми се некако заређале баладе... Али да сам отпевала све, кренули би у седам ујутру са Топ Хила, значи ређај, ређај песме, и онда свако из публике има неку жељицу, ја чујем, и онда ту песму следећу отпевам. Ја не знам где да сместим у два, два и по сата све те песме... Зато имамо Ушће, где певам четири сата и ваљда ће сви бити задовољни – прича фолк звезда.

- Волим да гледам лица људи, и када видим да су они срећни, просто читам реакције са њихових лица. И по томе негде и правим репертоар аутоматски на бини, немам онако послаган за почетак концерта, па се зна неки редослед, него просто по атмосфери и енергији људи ја певам следећу песму – открива Цеца.

Никада се није осећала као лавица, али кроз живот је научила да ништа не траје вечно

- Најтеже сузе су ми биле оне које су падале нагоре. Марина је написала једну сјајну метафору, она је потпуно непоновљива, и све што је написала за мене заиста су антологијски текстови. Што се тиче тих суза које падају нагоре, то су све оне сузе које смо пролили због људи који више нису са нама, које више никада нећете видети. То мени има то значење, жал за тим људима – прича Ражнатовићева.

Посебна веза са Анастасиком и Вељком

- Ја сам њима једини родитељ и то је посебна веза. Заиста осећам огромну љубав и од Вељка и од Анастасије, ја сам их одгајила да буду такви. Да имају осећај за породицу, да знају да покажу љубав и искажу своја осећања, јер емоција се не треба стидети, емоције треба делити – закључује Цеца у емисији "Премијера".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas