Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УРЕЂАЈИ

ЦЕНА нереална, а тражња још већа! Ево који ТЕЛЕФОН је залудео свет

Изашао је недавно, после дужег одлагања и за кратко време направио прави бум на тржишту.

1607465636_Depositphotos_213642444_s-2019.jpg
Фото: Депоситпхотос
Oglas

Мобилни телефон иПхоне 12 Про Маx сигурно није најповољнији телефон који је залудео тржиште са ценом од 1.400 евра у просеку. Упркос високој цени, изгледа да је ово један од најтраженијих телефона компаније Аппле.

Прочитајте још: Технолошка ПОБЕДА: Европол разбио мрежу за комуникацију коју су користиле ХИЉАДЕ КРИМИНАЛАЦА

 

Потражња за овим мобилним телефоном је толико велика да компанија има велике проблеме са испорукама, а први показатељи су и извјештаји о праћењу испорука инвестиционе банке ЈП Морган.

Прочитајте још:  НАЈБОГАТИЈИ! Да је марио за новац, Тесла би када је умро имао ТАЧНО ОВОЛИКО НОВЦА НА РАЧУНУ! (ВИДЕО)

Према том извјештају, купци који су наручили и платили свој уређај, чекају све дуже на испоруку. Време чекања у просеку тренутно износи чак 27 дана, што значи да ће они који данас наруче нови и најскупљи иПхоне, чекати на њега готово месец дана. С друге стране, они који наруче јефтинији верзију овог најновијег уређаја, у просеку чекаће га од 3 до 5 дана.

Прочитајте још: Да ли болујете од НОМОФОБИЈЕ, а да нисте ни свесни да ИМАТЕ ОВУ ДИЈАГНОЗУ?

Највећи проблеми са испорукама имају грађани САД, код којих је потражња највећа, јер ће они на свој телефон у просеку чекају 33 дана.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas