Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
РАЗМИШЉАЊЕ

ЦЕНИТЕ СВОЈ ЖИВОТ: Размишљајте позитивно и корстите сваки тренутак (ВИДЕО)

Цените више ваш живот, јер је то највећи дар који сте могли да добијете.

1598522552_Depositphotos_52169061_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Проблем човека јесте колико је он заправо свестан свог постојања. За људе кажемо да су једина свесна бића на планети, а за сада нисмо успели да откријемо никакав облик другог живот ван наше планете. Неки тврде да живота има у изобиљу, само да га требамо наћи, док други тврде да смо ми једини.

Прочитајте још: Да ли знате како је настао ЧУВЕНИ СИМБОЛ дигиталне комуникације? Ово је кратка историја „СМАЈЛИЈА“ (ВИДЕО)

Данас о томе нећемо дискутовати нити причати о ванземаљцима, већ о времену у којем је живот могућ у читавом нашем универзуму.

Наш свемир је стар око 13.5 милијарди година. Иако нам се то чини као невероватна старост када се упореди са нашим животним веком и историјиом, реч је о самом почетку свемира и његовог живота.

Финалност свемира
Многи мисле да је свемир финалан и да ће вечно постојати, али није тако. Све звезде у свемиру, све црне рупе и сва тала која емитују енергију, једном ће се угасити и остати без исте, при чему ће свемир постати хладно и тамно место, без услова за живот било каквог облика.

Прочитајте још: ВОДА као ФОРМУЛА СРЕЋЕ: Како утиче на наше ФИЗИЧКО И ПСИХИЧКО ЗДРАВЉЕ

Да би до тог дана дошло потребно је да прође огроман број година, али научници су открили да прозор који омогућава настанак живота у нашем свемиру није толико велики као што се мисли.

У читавом животном веку универзума, шансе за живот могуће су само у 0.000000000000000000000000000000000000000000000000000000000001%.

Дакле, само у овом малом, безначајном тренутку, живот је могућ у читавом нашем универзуму. Касније, живот постаје немогућ, јер нестаје светлости због умирујућих звезда.

Када овако погледате, онда долазите до схватања да смо ми сви добитници једне велике космичке лутрије, да смо добили шансу и прилику да живимо на планети која нам омогућава све и да имамо способност да мислимо и да откривамо свет који нас окружује. Већи део наших живота проводимо у незадовољству, а заправо треба да смо најсрећнија бића, која су добила једну веома ретку шансу за живот.

Прочитајте још: Несвакидашњи случај! Медвед напао ПОЛИЦАЈЦА, па "ухапшен" на НЕОБИЧНОМ МЕСТУ

Испод вам остављамо клип о будућности универзума. У њему ћете видети судбину која чека нашу планету, али и читав наш космос:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas