· · Коментари: 0
МОЋНО

Цео дан сте јели НЕЗДРАВО? Ових ШЕСТ намирница могу то да ИЗБРИШУ!

Може бити тако лако препустити се нездравој храни и одлучити да не размишљате о калоријама или како ћете се осећати следећег дана.

1629735797_bowl-1844894_1920.jpg
Фото: Пиксабеј

Не морате да се осећате кривим због тога. У ствари, постоји много намирница које ће вам помоћи да се следећег дана осећате много боље. Пробајте са намирницама са ове листе.

Прочитајте јошКонзумирање ПИСКАВИЦЕ помаже у повећању женског сексуалног нагона, открива истраживање!

1. Чија семенке

Чија семенке су препуне антиоксиданата и влакана. Оне вам могу помоћи код надутости и тог нимало здравог осећаја који имате следећег дана након што сте појели 5 кришки пице. Такође вам помажу да дуже останете сити, што је плус ако покушавате да унесете мање калорија.

2. Семе лана

Семе лана је чудотворно зрно природе са високим садржајем есенцијалних омега масних киселина. Будући да су богати влакнима и другим храњивим материјама, дефинитивно ћете пожелети да их додате у смути за доручак како бисте помогли свом телу да се осећа боље након ноћног провода са пријатељима.

3. Вода за детоксикацију

Вода за детоксикацију може се припремити мешањем четири чудесна састојка; вода, листови менте, лимун и краставац. Дан након што унесете много укусних, али нездравих јела, можете прелити свој систем водом за детоксикацију да бисте се брзо осећали боље.

4. Алое вера

Алое вера је пуна есенцијалних витамина који могу очистити ваше тело након епизоде ​​нездраве исхране. Одличан је састојак за уклањање токсина и преплављивање вашег система храњивим материјама које су му потребне.

Прочитајте јошНамирнице које НАЈБОЉЕ утичу на ЛИБИДО - појачаће вам жељу и уживање!

5. Јабуке

Јабуке су природно средство за чишћење организма. Човек се може опоравити од дана лоше исхране ако поједе неколико јабука као ужину. Такође вам помажу да дуже останете сити, што ће вам помоћи да смањите калорије током дана. Осим тога, можете додати мало путера од кикирикија или бадема како бисте учинили да вам буде мало пријатније.

6. Чорба

Чорба је одличан начин да своје тело напуните хранљивим материјама, а истовремено олакшава вашем телу да апсорбује витамине и хранљиве материје које су му потребне. Дакле, било да се ради о пилећој или рибљој чорби, можда ћете се брзо почети осећати много боље.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.