Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУЖНО

Ћерка Мирка Бабића се огласила након очеве смрти

Глумац је преминуо у 72. години

1605191560_dragojlo.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /РТС
Oglas

Мирко Бабић, који је јавности познат по улози Драгојла у серији "Село гори, а баба се чешља", преминуо је данас након дуге и тешке болести.

Прочитајте још: ОД ЧЕГА ЈЕ УМРО Мирко Бабић, чувени Драгојло из серије "Село гори, а баба се чешља"?

Вест о његовој смрти растужила је све, а његова ћерка једва је смогла снаге да изговори једну реченицу.


- Заиста

- Немам шта да кажем. Тешко ми је - рекла је Тамара.

Подсетимо, данас је Радош Бајић, у чијој је серији "Село гори, а баба се чешља" Мирко играо чувеног Драгојла, саопштио тужне вести.

- Освануо је тежак, тужан и веома суморан дан. Србија је остала без још једног великог човека. Напустио нас је мој брат, величанствени глумац и одани пријатељ, првак драме Народног позоришта „Јоаким Вујић“ у Крагујевцу, првак доброте, племенитости и лепоте… Наш драги Мирко… Не зна се - да ли је био већи и бољи уметник или човек? Рекао бих – био је и једно и друго… Јединствен, грандиозан и непоновљив… Немој да се љутиш… и почивај у миру драги мој Драгојло…

Прочитајте још: Син Оливера Мандића, након што га је мајка пријавила за злостављање, демолирао ауто бивше жене?!

Оно по чему је Мирко Бабић био познат широким народним масама свакако је улога домаћој серији "Село гори а баба се чешља", у којој је Мирко играо Драгојла. Поред те улоге, Мирко Бабић је од почетку своје каријере имао запажене улоге у бројним телевизијским серијама и филмовима. Неки од филмова и серија у којима је играо су и : " Стићи пре свитања ", " Врућ ветар " ( улога судског извршитеља ), " Др " из 1984. године ( улога др Милорада Цвијовића, која је у каснијим екранизацијама ове Нушићеве комедије била поверена и Браниславу Лечићу ), " Крај династије Обреновић " ( улога мајора Милосава Живановића ), " Мој рођак са села " ( улога Марка ), " Равна гора " ( улога Обрада ) и многе друге.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas