· · Коментари: 0
ДЕЦА ПОЗНАТИХ

Ћерка Тома Круза напунила 15, а рођендан прославила без оца и на неочекиван начин (ФОТО)

Сури Круз је прославила 15. рођендан у Њујорку са другарицама!

1618918316_SuriKruz.PNG
Фото: Instagram/ screenshot suricruise.official

Сури је за рођендан показала нову фризуру, дугачку смеђу косу, а онда са букетом каранфила позирала док су је другарице сликале.

Прочитајте још: Ана Ивановић у популарном летњем моделу ХАЉИНЕ: Пљуште коментари, тенисерка ЛЕПША НЕГО ИКАД (ФОТО)

Сури је постала права девојка! Ћерка Кејти Холмс и Тома Круза је 18. априла напунила 15 година. Прославила га је са другарицама на улциама Њујорка. Уместо торте почастиле су се сладоледом, прошетале улицама, сликале се за друштвене мреже.

Добила је на поклон букет розе каранфила, а сви су били изненађени колико личи на мајку Кејти (42). Сури се често може видети на улицама Њујорка и сваки пут је носила маску.

Прочитајте још: ФАНОВИ одушевљени! Ево коју тајну је АНА ИВАНОВИЋ открила када јој се мајица несмотрено подигла (ФОТО)

“Happy 15th Birthday Sweetheart! I love you” -написала је Кејти на Инстаграм профилу.

- Не могу да верујем да већ имаш 15 година - додала је Кејти и објавила стару фотографију.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes)

Прочитајте још: Ана Ивановић се ВРАЋА НА ТЕРЕН: Ево када можемо да очекујемо некадашњу најбољу тенисерку света

Сури обожава мајку, иде са њом редовно у шопинг и труди се да личи на њу. Због тога је многи зову "mini-me" и сви са нестрепљењем очекују да виде како ће изгелдати када порасте.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.