Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЦИЦИЈА

Ћерки организовала најјефтиније венчање икад: Купила јој венчаницу прекривену урином, а торту је сама направила (ВИДЕО)

Американка је успела да сведе трошкове венчања своје ћерке на минимум, на гађење младожењине мајке.

1614083372_pjimage--1-.jpg
Фото: Принтскрин / Yоу Тубе / тлц ук
Oglas

Венчање би требало да буде најпосебнији дан у животу младе и младожење, али не мисле сви тако. Наиме, Шели Ватсон из Аризоне својој ћерки је организовала "најјефтиније венчање икада" на које је одбијала да потроши више од 1000 долара (око 100.000 динара).

Прочитајте још: Трик који ће вас одушевити: Ево како да за 10 секунди увучете пертле (ВИДЕО)

Американка више од 20 година пази на сваки потрошени цент, а своје навике није хтела да прилагоди ни након што јој је ћерка Ешли рекла да се удаје. Њена мисија организације венчања за мање од 100.000 динара приказана је у ТЛЦ-јевој емисији "Еxтреме Цхеапскатес".

Прва ствар на листи била је проналазак дворане, а Шели је знала савршено место – спортска дворана оближње школе. - Најбоља ствар око тога јест то што је бесплатно јер ми пријатељи тамо раде. Савршено место за венчање - рекла је у емисији.

Али младожењина мајка Денис није била импресионирана када је чула вести. Заправо, мислила је да се ради о шали.

Прочитајте још: Снимљена како гура камион на узбрдици усред олује: Маму троје деце због овог снимка зову СУПЕРЖЕНА

Гости доносили своје пиће и храну

Следећа мисија било је цвеће. Уместо да наручи букет из цвећаре, Шели је пронашла складиште које је испоручивало цвеће изван њихове сезоне. На крају је одабрала целу кутију божићних звездица за мање од десет долара.

Свадбена торта
Младина мајка мисли да је апсурдно да потроши 400 долара (око 40.000 динара) на свадбену торту па је испекла властиту за мање од два долара. Од пекаре је позајмила сталак за торте како би изгледала мало свечаније.

Иако се избор венчанице чини као најбитнија ставка, Ешлини снови су пали у воду када јој је мајка рекла да може да изабере једну из залагаонице. Девојка је чак изабрала једну која јој се свидела, да би на крају сазнала да је прекривена урином штакора. Али због тога је Шели додатно спустила цену венчанице коју су у коначници платиле 75 долара (7.000 динара).

Прочитајте још: Некада је била МУШКАРАЦ, тврди да је пола тима Реал Мадрида спавало са њом, а њена нова објава ЗАПАЛИЛА је Шпанију (ФОТО)

Гости на венчању донели су своје пиће и храну, али младожења Колби није био импресиониран организацијом своје свекрве.

- Нисам одушевљен свадбом, али узбуђен сам што сам се одлучио да се скрасим са Ешли - рекао је.

Али највеће изненађење уследило је када је младq ходала према олтару и тамо угледала своју мајку.

- Нисам никоме рекла да ћу их ја венчати - открила је Шели која је на тај начин уштедела додатних 300 долара (око 30.000 динара).

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas