Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРИРОДНИ ЛЕКОВИ

Често вас боли десни део СТОМАКА? Да би сте избегли операцију пробајте 9 ДОМАЋИХ ЛЕКОВА

Први знак да патите од камена у жучи је потмуо вишесатни бол у десном делу стомака.

1593086376_raspberry-3176371_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Камен у жучи изазива велилке болове, аи пре него што вас лекар "пошаље" на операцију, пробајте са неким од проверених народних рецепата. Посебно ако је реч о седименту који се може растворити и избацити природним путем!

Прочитаје још: Продавница је у башти, апотека је у шуми: Ови људи су потпуно ПРОМЕНИЛИ НАЧИН ЖИВОТА, а ово је прича о њима (ФОТО)

Важно је само на време приметити неке од првих знакова болести. Право је време да нешто предузмете ако се појави јак и потмуо бол у десном делу стомака који траје неколико сати. Болесници су често немирни у потрази за положајем тела који би им смањио бол.

Маслачак је лековит Фото: Пиксабеј

Сок од роткве

Шестонедељна терапија соком од роткве помаже, осим када је реч о нерастворљивој врсти камена. Роткву исцедити у соковнику, попити ујутро пола шоље пре јела. У току три недеље количина се повећава на две шоље, да би се опет вратили на количину од 100 грама.

Мешавина биља са јабуковим вином је чудо!
Гутљај белог слеза
Две кашике уситњеног корена белог слеза кувати пет минута у пола литра белог вина. Пити сваки сат по два-три гутљаја.

 Биљна мешавина

Мешавина лековитих биљака од по 20 грама хмеља, нане и пелена такође ефикасно раствара камен у жучи. На литар хладног вина од јабуке додати три кашике ове биљне мешавине и кратко прокувати. Током дана узимати по једну велику кашику топлог чаја.

Каранфилић смаује упале

Маслачак и цикорија

По 40 грама корена маслачка и цикорије прелити са пола литра вреле воде, поклопити, оставити два сата. Процедити и узимати по једну кашику свака два сата.

Вино и маслиново уље

Пола литра белог вина и шољицу маслиновог уља кувати пет минута. Пити свако јутро на празан стомак, па лећи тридесетак минута на леву и толико на десну страну.

Бело вино и маслиново уље су проверен лек.

Лимун и першун

Лимун добро оперете па исецкајте на комадиће или самељите у блендеру. Додајте ситно сецкани корен першуна, помешајте и додајте мед, маслиново уље и шећер. Пијте неколико пута дневно.

Овас и каранфилић

Коприва у млеку
Две кашике уситњене суве коприве ставити у пола литра млека и кратко прокувати. Процедити и пити више пута у току дана по једну шољицу.

Сто грама неољуштеног овса прелијте литром воде и прокувајте десетак минута. Додајте кафену кашичицу каранфилића, поклопите и оставите да одстоји двадесетак минута. Процедите и пијте у току дана.

Прочитајте још: ИГОР саветује: Ово су начини да се заштитите од вируса - ПРАТИТЕ УПУТСТВА

Ланено семе

Помешајте по пет супених кашика ланеног семена, хајдучке траве, нане и мајчине душице, па прелијте са литром кључале воде, промешајте и оставите да одстоји пола сата. Процедите и пијте током дана у малим гутљајима.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas