Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВОСТИ

Четири чињенице о БРАДИ које сигурно нисте знали

Већина мушкараца данас прати светске трендове, како у моди, тако и у стилизовању косе, али и браде.

1618321039_Depositphotos_60252251_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Браде су апсолутни тренд, али да ли сте знали ове податке?

БРАДА ЈЕ ИЗУЗЕТНО ЗАПАЉИВА

Не покушавајте ово да испробате у пракси код куће. Иако ово можда и није нека занимљива чињеница о бради већ више звучи као сигурносно упозорење. Само незгодно приближавање малог пламена упаљача може уништити неколико година труда и муке.

Брада је запаљива баш попут наше косе, ако не и више (због уља и разних препарата за браду).

Проблем је у томе што се иста налази и на мало незгоднијем месту, тик испод носа, стога посебно опрезно баратајте ватром кад је брадоња у близини.

Прочитајте још: Током пандемије старије особе најчешће посежу за овим стварима

ДУЖИНА БРАДЕ УНАПРЕД ЈЕ ЗАПИСАНА

Дакле свако од нас има генетски потпис и запис колика ће му максимална дужина браде бити када одлучимо да је пуштимо.

Исто је и са густоћом, бојом, коврџавошћу, итд. Иако се не ради о процесу који само у једном тренутку стане јер добро знамо да длака расте док смо живи, а врло често и дуже, брада ће при достизању свог пуног капацитета једноставно расти спорије до свог максимума.

У данашње време постоје разни додаци исхрани, који побољшавају и убрзавају раст браде.

Међутим, треба имати на уму да у борби против нашег генетског потписа нема превише смисла трошити време (и новац).

Прочитајте још: Престаните да трпете свашта у џепове! ФАРМЕРКЕ ће трајати много дуже, ако ПРИПАЗИТЕ на ових 6 ствари

БРАДА МОЖЕ РАСТИ У РАЗЛИЧИТИМ НИЈАНСАМА СИВЕ (И ДРУГЕ БОЈЕ)

Када видите савршено црну браду или савршено једнобојну браду будите сигурни да је у питању фарба за браду на делу.

Сва наша коса, боја косе, длака, боја длаке, брада, дужина и боја су већ генетски предодређени.

Кад би постојао својеврсни читач тих генетских предефиниција могли бисмо врло поуздано добити слику наше физичке особе кроз пролазност година, односно старење.

Прочитајте још: Постоје 4 типа спавања: "ЛАВ" је раноранилац, "МЕДВЕДУ" је потребан поподневни сан, а ту су и "ДЕЛФИН" и "ВУК"!

САМО НОШЕЊЕ БРАДЕ ВАС НЕ ЧИНИ ИЗУЗЕТНИМ

Није сваки мушкарац који носи браду господин!

Иако на први поглед његова спољашност говори да се ради о некоме поузданом, од поверења, искусном, сигурноме у себе, врло лако се може догодити да се иза те маске крије један сасвим обичан лик са којим боље да немате посла.

Брада није чаробни штапић који ће променити вас као такве. Да, даће вам нешто пожељног стила, озбиљност, бацити коју годину кад затреба, али ако сте мушкарац без манира, то ћете вероватно остати и без обзира на браду.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas