· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Четири ствари морате урадити док је Сунце у БИКУ, а прва је ЉУБАВ

Када влада Бик све буја и мирише на изобиља, чула су изоштрена и сви размишљају о уживању.

1618923285_Depositphotos_209519072_s-2019.jpg
Фото: Депозитфото

Драги Бикови срећан вам рођендан! Сунце ће у знаку Бика бити до 20. маја и то је прилика да завршите многе важне у животу.

Прочитајте још: Тито је знао, а видовњакиња најавила: ЗЛАТНА ВОДА у Змајеву открива Атилин гроб

Бик је синоним за хедонизам, а њихова владарка је Венера. Бикови воле стабилност, љубав, храну и уживање. Нежни су.

Догађај 30. априла
Највећи догађај ће се десити 30. априла када ће се на истом степену наћи Сунце и Уран. Сунце је наша свест, а Уран поглед у будућност. Пошто се све дешава у Бику многи ће научити важну лекцију.

Први ваш фокус нека буде уживање у стварима, људима, месту, у свему оном што вас окружује и што имате. Дакле, не тугујете за оним што немате!

Оствариће се многе ствари о којима смо маштали.

Прочитајте још: Месечни хороскоп 1: ОВАН нека увуче рогове, Близанце ће издати вољена особа, а Девица нека закључа новчаник

Друга важна ствар током овог периода је реализација. Наиме, биће доста аспеката који нам кажу да материјализујемо све оно о чему смо маштали.

Фото: Депозит

Овог пута Сунце ће на пропутовању кроз Бика имати велико друштво. Венера, планета изобиља и љубави, већ је упловила у сазвежђе и срела је Урана, а стиже и Меркур. Меркур је синоним за практични интелект, а то значи убрзање мисли.

Прочитајте још: НАЈДУЖА НОЋ у историји човечанства догодила се 536. године и трајала је 18 месеци. Шта се тачно десило?

Ове планете нам дају смерницу да појачамо систем вредности. Бикови желе да имају све што воле. Њихов дом је њихова оаза и њихова тврђава.Ту су окружени њиховим предметима и ту је право мало царсто свега у изобиљу.

Посветите се пријатељима и дружењу.

Трећа важна ствар је да заборавите на прошлост. Венера ће убрзо бити у контакту са Ураном који нас тера да отпустимо старе навике што је веома тешко постићи под владавином Бика који јако тешко пушта ствари. Али, ако не покушамо Уран ће нас натерати и биће тада наглих прекида веза, много људи ће одједном почети да се бори за "нешто " своје.

Они који имају планету у Бику нека очекују промене.

Четврто је комуникација. Тачније, комуникација треба да буде на првом месту. Значи, не држите се тврдоглаво старих навика, обичаја. По питању пријатељства и односа са људима овај период нам поручује да је сада право време да их позовемо и да уживамо у заједникој клопи, шетњи, да што више времена проводимо у природи и да будемо окружени зеленилом.

Прочитајте још: Када гроб буде нађен СВЕТ ЋЕ ПРЕСТАТИ ДА ПОСТОЈИ: Како је сахрањен највећи освајач и какве везе са тим има КАМИЛА

Свако од нас у свом наталном личном хороскопу има знак Бика. Тамо где је Бик ту ће се дешавати догађаји, промене и слично.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.