Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СЛАВНИ

Чим се Иванка Трамп појавила у црном бикинију на турској јахти почела продаја њеног "танкинија" на интернету!

Истог тренутка када је ћерка бившег америчког председника скочила у воду у црном купаћем костиму почео је да се продаје на интернету!

1614778757_ivankaupdate.PNG
Фото: Instagram/ screenshot ivankaupdates
Oglas

Док амерички Конгрес расправља о њеном оцу, Иванка Трамп (39) са супругом Џередом Кушнером испловила је из Мајамија јахтом на кратак одмор. Са њима је и троје деце: Арабела (9), Џозеф (7) и Теодор (4).

Прочитајте још: Кејт Мидлтон је права краљица стила: Понела исти сако два пута и показала да је велика љубитељка модног рециклирања (ФОТО)

Иванку су папараци снимили како у црном бикинију скаче са јахте у воду држећи се за руке са ћерком Арабелом у воде Бискејн залива у Мајамију. За то време су синови већ у води и чекају њих две да им се придруже.

Иванка Трамп купаћи костими су распродати!

"Црни бикини Иванка Трамп" је истог тренутка понуђен на интернету. Горњи део кошта 30 долара, а доњи се може добити за 13 долара! Постоји и варијанта да се докупи "танкини" и покривањем стомака добије једноделни купаћи!

 

Иванка Трамп и породица се, иначе, налазе на турској јахти "Алара" која плови под турском заставом, а са њима је и Џередов отац Чарлс.

Иванка и Џеред су се преселили на Флориду у јануару, чим је отац напустио Белу кућу. Они тренутно живе у изнајмљеном стану на Арт Сурфсајду који вреди 8,5 милиона долара. Пар је у децембру куп имање вредно 23 милиона долара на Индијан Крик језеру које се у шали назива "бункер за милионере".

Иванку и Џереда редовно виђају на јавним местима, а пре неколико дана су снимљени и како џогирају улицама Мајамија. Трампово имање Мар а Лго је удаљено сат времена од Мајамија.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas