Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ФЕНГ ШУИ

Чим уђете у КАНЦЕЛАРИЈУ знаћете ко је ШЕФ: Ево УПУТСТВА

Добар распоред радних столова може да повећа продуктивност и учини да се запослени боље осећају на послу.

1598533033_workplacePixa.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Стручњаци за фенг шуи сматрају да улазна врата не треба да буду окренута у правцу југоисток, па уколико је то случај увек носите нешто златно.

Прочитајте још: ПОЛИВАЈТЕ столице газираним СОКОМ, мажите их МАЈОНЕЗОМ и биће ПРЕЛЕПЕ

Мање је више

Канцеларија би требала да буде правилног облика, најбоље у облику квадрата. Увек треба да буде што мање, него више намештаја.

Акваријум или вода
Акваријум или фонтану треба поставити у северни или источни део канцеларије и сви запослени треба да буду окренути ка, никако леђима према води.

Врата тоалета не треба да се виде, па уколико је то случај ставите параван да би блокирали поглед на њих.

Биљке у простору не смеју да сметају.

На врху степеништа треба да се налази зид са сликама, али никако не смеју да буду слике планине са узнемиравајућом темом или дивљим животињама. Треба да буду инспиративне. На зиду увек треба да буде нешто што има дубоко значење, плаву и зелену боју, дакле, воду и дрво.

Прочитајте још: Можда овог ЛЕТА не идете на МОРЕ, али то није разлог да се не ПОИГРАТЕ МОРСКИМ стилом

Мудро са бојама

На северу просторије се користе плава или бела боја, предмети од стакла и метала. На југу се користи црвена или жута боја, а од материјала камен или дрво. На западу и истоку зелена боја и дрво.

Најважније особе себе на северозападу.

Најважније особе треба да бораве у северозападном делу. Најважније жене на југозападу. Људи који раде са новцем на југоистоку. Трговци и маркетинг треба да бораве на југу.

Што мање ствари на столу Фото: Пиксабеј

На радном столу празнина

Радни сто нека увек буде чист и организован. Са леве стране ставите или предмет са темом змаја, јер доноси срећу. Кристал можете поставити испред себе.

Прочитајте још: Погледајте ОВАЈ ДЕО КУЋЕ и биће вам јасно какви укућани ту живе!

Не седите испод греде, наспрам угла или стуба. Уколико је то случај користите биљку као заштиту.

Да ли видите сваког ко улази?

Не седите наспрам степеништа, врата, огледала или дугачког ходника. Најбоље је седети дијагонално од улазних врата и да испред вас буде празан простор. Када седите, требало би да можете да видите сваког ко улази. Иза вас треба да буде чврст зид, а на сликама иза вас да буду планине.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas