Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТОП ФОРМА

ЧИМИЧУРИ једите редовно ако вежбате или држите дијету

Није довољно да се држи дијета и редовно вежба, изузетно је значајно шта човек уноси у организам.

1616157821_Depositphotos_70430725_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Начин исхране је одувек представљао императив за оне који држе до здравља, али и лепог изгледа. Нарочито о томе шта и колико једу воде рачуна особе које активно тренирају и иду у теретану.

Прочитајте још: Да ли сте знали да жене које вежбају боље зарађују?

Уколико се бавите боди-билдингом, предлажемо вам оброк за вечеру који је заснован на нутријентима неопходним за успешан тренинг. То је шницла са динстаним луком и шаргарепом, чимичури сосом и пињолама.

Ако нисте знали, чимичури сос је најзаступљенији у Аргентини и Уругвају, постоје његове две варијанте (црвена и зелена), одличан је додатак црвеном и живинском грилованом месу, а служи се и уз рибу.

Прочитајте још: ПРОТЕИН ДИЈЕТА јача мишиће и идеална је за љубитеље меса (МЕНИ)

Рецепт за чимичури:

За чимичиру сос потребно је да изблендирате 12 струкова коријандера, босиљка и першуна, чен белог лука, 1/2 кашике туцане црвене паприке, рендану кору и сок 1/2 лимуна, 1/2 кашике јабуковог сирћета, 200 мл маслиновог уља и посолите и побиберите по укусу.

Чимичури: зелено и црвено Фото: Депозит

Прочитајте још: Решите се болова у леђима: Ово су три идеалне вежбе за кичму

Шницлу испржите неколико минута на угрејаном кокосовом уљу, с обе стране, док не добије смеђу боју. Склоните са рингле и оставите да одстоји пет минута. Издинстајте на путеру пет малих шаргарепа и четири млада лука, док не омекшају, додајте со, бибер и јабуково сирће. Исеците шницлу и послужите је са поврћем, чимичури сосом и пињолама.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas