Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
обућа

Ципеле које заузимају трон обуће: Некада су биле кућне ПАПУЧЕ, а сада главни тренд (ФОТО)

Мокасине постају главни тренд када је обућа у питању.

1627381625_Depositphotos_51103235_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Високе потпетице чине нас виткијим и дају више самопоуздања, па су често први избор када желимо да постигнемо елегантан изглед. Међутим, ако сте једном понели мокасине, видели сте да можете да постигнете сличан, а много удобнији изглед.

Историја мокасина

Прве мокасине у Европи направљене су као кућне папуче за енглеског краља Џорџа ВИ, а по узору на традиционалну скандинавску обућу. Неко време се нису помињале, да би 30-их година прошлог века добиле савремену верзију. Модна кућа Гучи их касније уводи у високу моду.

Прочитајте још: Бикини са рукавима и ОБРНУТ деколте на купаћем костиму! (ФОТО)

Мокасине, тренд се вратио

Направљене су да буду удобне, а уз то су и елегантне, па могу да буду део разних комбинација. Адекватна су замена за сандале и ципеле са потпетицом, па су "признате" у свету моде као симбол сведености и класике.

Дају одећи софистициранији изглед, а пошто их не виђамо тако често сигурно ћете бити и примећени.

Прочитајте још: Омиљена БАГЕТ торбица Кери Бредшо: Носи се као хлеб под руком и апсолутни је хит! (ФОТО)

Добро се слажу са миди сукњама због контраста. Одлично су решење и за женска одела и канцеларијску моду. 

Нови модели раде су у различитим бојама и нијансама, па сигурно можете пронаћи своје мокасине.

Важно је да када носите мокасине бирате панталоне или сукње које су изнад чланака како их не би покриле.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas