Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МАСКАРА

Читаве генерације жена МАСКАРУ наносе на ПОГРЕШАН НАЧИН! Овако је ПРАВИЛНО (ФОТО)

Живели смо у заблуди...

1600598203_Depositphotos_182154832_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Када погледате фотографије глумица из ере Златног Холивуда не можете, а да се не запитате које су технике оне користиле за постизање фантастично нашминканих очију, с обзиром на то да тада није било доступно ни тећина производа која нам је достпуна сада.

Оно што су радиле заправо и није трик, колико начин на који су наносиле маскару, а који захваљујући углу под којим се наноси, на потпуно други начин прилеже на трепавице.

Све је у добром углу!

Овај "трик" сасвим случајно открила је Дакота Џонсон, причајући о својој свакодневној беаутy рутини, те је тако открила и да је управо од своје баке - која је ни мање ни више но чувена Хичкохова хероина - Типпи Хедрен, научила како да ставља маскару.

Прочитајте још: ТРЕПНИ и обори с ногу све мушкарце! ТРИ ТРИКА за идеално стављену маскару

У питању је начин на који се маскара мазала на трепавице на начин на који су то радиле (Не само Дактоина бака и диве Златног Холивуда) већ и наше баке, али је временом, зато што је можда мало комплеснији, овај начин просто заборављен.

Прочитајте још: Одећу бирајте према БОЈИ ТЕНА! Ево које нијансе вам приличе

Уместо да гледате право у огледало или на горе и тако мажете маскару са унутрашње стране трепавица, гледајте на доле и наносите маскару од корена ка врха трепавица на овај начин. Олакшајте себи тако што ћете огледало ставити у ниво испод браде, дакле на сто испред себе.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#типпихедрен

Објава коју дели типпихедрен (@типпихедрен) дана

Шта се добија: трепавице које су намазене читавом дужином, без мрља испод обрва.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas