Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕВЕРОВАТНО

Човек се жалио на болове у стомаку, а када је отишао на рендген ЛЕКАРИ нису могли да верују шта су ВИДЕ - одмах су га послали на операцију

Лекари су били у чуду.

1616958625_surgery-1807541_640.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Доктори у Индији остали су запрепашћени када су у телу једног пацијента открили предмете за које нису могли да поверују да су доспели у његов желудац.

Прочитајте још: Био је у коми четири месеца, поново је учио да хода, а онда му је стигао невероватан позив: Ово је потресна исповест нашег врхунског спортисте који је постао инвалид (ВИДЕО)

Наиме, један анонимни 35-годишњак дошао је у болницу жалећи се на на несносљиве болове у стомаку. Мушкарац је одмах послат на рендген након чега је установљено да је у његовом желуцу смештено више предмета од метала, међутим, мушкарац није имао објашњење за то како су они доспели у његово тело.

Прочитајте још: Зову је нови АЈНШТАЈН! Ова девојка је ОДБИЛА газду АМАЗОНА, са 13 година је сама направила АВИОН!

Да ситуација буде још компликованија, нож који се нашао у његовом телу му је убрзо пробио желудац па је хитно послат на операцију. У току саме интервенције која је траја преко три сата, лекари су у његовој утроби пронашли и два одвијача, две четкице за зубе, осам виљушака и нож.

- Дословно смо видели нож како излази из његовог стомака - изјавио је један од лекара који га је хоспитализовао.

Убрзо су се појавили наводи да мушкарац пати од неког менталног поремећаја што га је навело да поједе све ове предмете, а он је након интервенције послат на кућно лечење.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas