Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОДНИ САВЕТ

ЦРВЕНА И РОЗЕ: Добитна комбинација овог лета! Ево како да САВРШЕНО ИСКОМБИНУЈЕТЕ ове две боје

Ако се изабере права нијанса, ове две боје иду савршено једна уз другу.

1622730939_crveno-i-roze.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/The Guardian
Oglas

Комбинација црвене и розе боје била је једна од "забрањених" модних правила, све док светски дизајнери нису одлучили да их комбинују у својим креацијама.

Хаљине у две боје послате су апсолутни хит, а посебно ако су у питању црвена и розе.

Прочитајте још: МЕТАЛИК САНДАЛЕ: Обућа која ће обележити лето 2021.

Ово су модели летњих хаљина у којима су савршено уклопљене ове две боје.

Уколико желите да искомбинујете блузу и панталоне у црвеној и розе боји, препорука је да се нађу одговарајуће нијансе.

Уз летњну нијансу црвене боје, познатију као "корално црвена", најбоље се слаже нежна нијанса розе боје, односно "пудер" розе.

Није важан редослед боја- битно је само да се направи контраст.

Ако вам је блуза "корално" црвене боје, онда нек вам панталоне буду у "пудер" розе боји, или обрнуто - нежна розе блуза, дречаве "коралне" панталоне.

Исто правило важи и за једнобојне сукње: ако је сукња у нежној нијанси, горњи део мора бити у ватреној.

Попут хаљина у две боје, ове сезоне популарне су и плисиране сукње миди дужине, које на себи имају различите мотиве у црвеној и розе нијанси.

Прочитајте још: Изгледајте РОМАНТИЧНО и МОДЕРНО овог лета: ЦВЕТНЕ ХАЉИНЕ које МОРАТЕ имати у свом гардероберу

Ове сукње можете носити са мајицама у истим нијансама, или да направите контраст са неком другом бојом попут беле, црне или тегет.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas