Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЧУДА СУ МОГУЋА!

ЗАНЕМЕЋЕТЕ! Ово су исповести људи који су СПАС пронашли у манастиру ТУМАНЕ

Mанастир Тумане код Голупца испуњен верницима који долазе на поклоњење моштима светих Зосима Синаита и Јакова Туманског.

1632212700_pjimage.jpg
ФОТО: Принтскрин/Јутјуб/Тв Храм
Oglas

Чини се да нема човека у Србији којег су задесили нека мука и невоља, а да није потражио спас у овој светињи, или бар пожелео да до ње оде. Да се у ђердапском Острогу, како одавно називају ову светињу, чудесна исцељења дешавају, посведочиле су хиљаде верника. Чудо је манастир Тумане!

Прочитајте још: ЧУДО У ГРЧКОЈ! Процветали осушени љиљани на икони Богородице - неверници изучавају цвет да би објаснили феномен! (ВИДЕО)

О излечењима после молитве за здравље очитане над моштима два туманска свеца,у манастирском летопису записани су многобројни случајеви. Монаси их бележе и данас.

У овој светињи, утеху су пронашли људи који су имали проблем са карцином, немогућношћу зачећа, тешким повредама.

За вас смо издвојили три чудесне приче о излечењу људи који су се нашли у великм мукама.

"Само Бог ти може помоћи" (7.6.2021)

- Долазим због супруга Драгана Илића, који је пао са десет метарана бетон и том приликом поломио кичму. На Клиничком центру у Нишу су нам рекли да се молимо Богу и да му само Он може помоћи. Пре Драганове операције дошла сам у Тумане, понела његову мајицу, којом сам додирнула кивоте светитеља док сам им се молила. Однела сам му у болницу све што је требало и дала му мајицу (мајицу, уље из кандила светитеља, освећену воду). 

- Операција је била сутрадан. Трећег дана, Драган нам је стао на своје ноге. Лекари просто нису могли да верују, питали су се како се ово десило, како је успело? Само сам им рекла: "Уз помоћ Господа Бога, Светог Зосима и Јакова."

Исповест Мимице илић из Великог Дреновца код Алексинца

Борба против карцинома (4.7.2021)

- Пре три године установљен ми је карцином дебелог црева. Након операције имала сам хемотерапију. На неком путовању видела сам путоказ - манастир Тумане. Дошла сам у Тумане не знајући ништа о манастиру, нити о свецима којима је посвећен. Након поклоњења и врло чудног осећаја у току поклоњења... неке чудне енергије која је прострујала кроз мене, метастазе су нестале, ишчезло је све, тако да сам ја након три године потпуно здрава жена.

Исповест Биљане Ранкић из Београда

Тринаест година чекали на дете (22.7.2021)

- Тринаест година нисмо имали децу. Крајем јануара прошле године дошли смо у манастир Тумане на молитву за пород, коју нам је монах очитао и жена ми је у јуну остала у другом стању. Када сам сазнао да ми је жена у другом стању, одмах сам дошао у манастир и захвалио Богу. Ове године, 17. фебруара, добио сам сина Уроша. Желим да се и на овај начин захвалим Светом Зосиму и Јакову.

Исповест Горан Милошевић из Лознице

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas