· · Коментари: 0
ТРАДИЦИЈА

Чудан обичај спремања хране: Да ли бисте пробали КРОМПИР куван на ПЕСКУ?

У источном делу света постоје чудни начини спремања хране.

1617800876_pjimage--8-.jpg
Фото: Принтсцреен / Инстаграм / фоодие_инцарнате

У Индији људи користе многа помоћна средства из природе како би нешто скували или спремили, а нећете веровати, један од њих је управо - песак!

Прочитајте још: Шта прво уочавате на слици? Животиња коју видите говори какав сте тип личности (ФОТО)

Песак се користи за спремање риже и кикирикија

Улични продавац у држави Утар Прадеш користи пресак како би скувао кромпир...

У северном делу индије људи користе песак за спремање кикирикија и риже, али песак је добар и за припремање укусног кромпира.

Прочитајте још: КАКО СЕ ПИШЕ: Ви или ви? Правила писања великог слова приликом персирања

Један блогер, под називом Амар Сирохи, објавио је на Инстаграму како један улични продавац хране спрема овај необични специјалитет. У посуду пуну песка убацио је кромпир који је кувао око 20 минута, а потом га је сервирао уз сос од коријандера, парадајза, ђумбира и белог лука. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.