Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СТРАШНО

Чују се ВРИСКА и кораци: Једна од најстаријих викторијанских МЕНТАЛНИХ БОЛНИЦА, данас изгледа овако (ФОТО/ВИДЕО)

Појавиле су се застрашујуће фотографије некадашње болнице у Северном Велсу у Денбигху, а људи су пријавили да из ње чују врисак и кораке

1595411210_dvorac.jpg
Фото: Јутјуб/дерелицтЦХЕЕСЕБУРГЕР
Oglas

Зграда је саграђена 1848. године за особе са психијатријским болестима, а у њој је живело 1.500 пацијената и 1.000 запослених пре него што су је 1995. потпуно затворили.

Прочитајте још: Ова жена је све дала Београду, а имена јој се нико не сећа: Да ли знате о коме је реч?

Током година било је много сабласних виђења, а људи су извештавали да чују врисак, смех, кораке и гласне ударце. Упозорења о имању су ескалирала из страха од рушења другог спрата у згради, јер је била изложена нападима вандала, преноси "Дејли пост".

У плану је обнова вредна 75 милиона фунти.

Тренутно је у плану обнове од 75 милиона фунти од стране премијера Џонса Бронса, који планира да трансформише локацију у стамбени комплекс са продавницама, теретаном и ресторанима. Посао је заустављен због пандемије коронавируса. Све је почело жалбама градских одборника и добротворних удружењу за ментално здравље које су осудиле истражитеље ове емисије, да су покушавали да контактирају духове из импровизованих обложених ћелија - иако оне никада нису коришћене у болници, а све се завршило егзорцизмом и контролисаним паљењем унутар цркве.

2008. године истражитељи ТВ емисије "Мост уклетих" посетили су напуштено место, а град су назвали "село проклетих" јер њему живе  вештице

- Локалитет болнице у Северном Велсу током многих година био је предмет напада и паљења, што га је учинило изузетно опасним местом.Болница је важан и историјски део Денбигх-ове баштине и наш циљ је да се тамо створи значајан развој који би одражавао то. За сада су постављене безбедносне ограде и патроле да заштите ову крхку имовину, али и даље није безбедно, зато позивамо људе да се држе подеље и не доводе себе и друге у опасност - рекао је Бронс. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas