· · Коментари: 0
АСТРО

Чувени астролог Тања Вељковић каже: Вечерас почиње РЕПРОГРАМИРАЊЕ, пред нама је историјски тренутак

Већерас долази до коњукције гиганата Јупитера и Сатурна. Звезде поручују да је време у којем се налазимо изузетно значајано, јер се рађа нови свет.

1608205100_skokDep.jpg
Фото: Депозитфото

После дуге паузе, Јупитер и Сатурн поново започињу циклус у ваздушном елементу, у знаку Водолије Биће наглашени бунт и потреба људи да се успротиве репресији, да се освоји правда, једнакост и равноправност.

Прочитајте још: Мука, невоља и несрећа: Следе три тешке године, али само за неке хороскопске знакове

Пре 800 година објављена је повеља слободе позната под називом Магна Карта, која владара ставља под владавину закона и представља симбол слободе од угњетавања - да ли је дошло време да ова генерација напише своју повељу?

У Јеванђељу по Матеју стоји да је рођење Исуса Христа, спаситеља, најавила појава велике сјајне звезде на истоку, изнад Витлејема. Спазивши је, три мудраца су кренула ка њој и стигла до места рођења.

Прочитајте још: Уран у Бику у јануару доноси финансијски ЗЕМЉОТРЕС: Да ли треба улагати у злато и КРИПТОВАЛУТЕ?

 Претпоставља се да је Витлејемска звезда заправо била коњункција Јупитера и Сатурна у знаку Риба (хришћанство) седме године пре нове ере, када су ове две планете започеле последњи циклус у воденом елементу (духовност, спиритуалност) са три егзактне коњункције (29. маја, 1. октобра и 5. децембра).

Хронократори
Планетарни пар Јупитер - Сатурн познат је и по имену велики хронократори, јер представљају маркере времена. Астролози су им придавали велики значај.
Јупитер и Сатурн се срећу на 20 година, али никада овако...

Јупитер и Сатурн круже око Сунца и отприлике сваких 20 година образују коњункцију и започињу нови синодички циклус. Некада је то био најдужи познати циклус између две планете и придавано му је посебно значење.

Прочитајте још: Сузана Бан упозорава: Јупитер и Сатурн су најавили НОВИ СВЕТ, припремите за ново доба

Зимски солстициј 21. децембра, дан када Сунце улази у знак Јарца, најтамнији и најкраћи дан у години, и овога пута носи у себи појачану енергију и симболику. Дани постају све дужи, тама уступа место светлости. То је тачка на којој се додирују крај и нови почетак, према којем смо се кретали целе 2020. године.

Космос је коначно великодушан, али...

Није случајно да после свега што смо прошли Сатурн и Јупитер започињу двадесетогодишњи циклус, јер њихов спој увек доноси нови поредак ствари, а то нам је прекопотребно. Дакле, космос је и овога пута био великодушан и сервирао нам је две важне цикличне прекретнице у истом дану.

Тања Вељковић каже да смо на почетку нечег новог Фото: В. Данилов

Међутим, ово је тек почетак. Циклуси образују серије које се одвијају са математичком прецизношћу.

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

Нађите своју улогу!
Некима је сада тешко, јер је у претходне две године требало да доведемо себе у ред. Да средимо кошмар у својим главама, кармама, породичним односима, да почистимо куће и дворишта. Пред нама је колективни план и ту треба да дамо допринос, да нађемо своју улогу, а то ће нам бити терет уколико сада нисмо лагани, без оптерећења.

После 200 година дешава промена елемента. Ваздух ће заменити земљу. Та промена се назива велика мутација. Даље, у нашем случају не само да се мења образац, него је после пуних 800 година поново на реду ваздушни елемент.

Налазимо се на огромној раскрсници и треба нам репрограмирање...

Астрологија се бави проучавањем циклуса. Ово је сјајна прилика да уочимо који су битни догађаји у прошлости обележили неки циклус и како да то искористимо за разумевање времена у којем смо. Ођедном смо се нашли на огромној раскрсници, и није ни чудо што нам је потребно истинско репрограмирање. Пред нама су радикално нове ствари о којима немамо никакво искуство у нашим животима, јер нам се никада раније није догодило нешто слично.

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

Баш из тог разлога је толико страха свуда око нас, јер треба да изгори. Страх одузима лакоћу, прикива за земљу, спушта вибрацију. Ако пристанемо на то, нећемо моћи да искористимо бенефите које ваздушни елемент доноси.

Комплетан текст Тање Вељковић можете прочитати у ШТАМПАНОМ издању ТРЕЋЕГ ОКА

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.