Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СУДБИНА

Чувени ЏОКЕР доживео саобраћајну НЕСРЕЋУ, а од сигурне смрти спасао га ОВАЈ колега! (ФОТО)

Чувени немачки редитељ, Вернер Херцог, једном приликом је спасао Хоакина Финикса од спаљивања у аутомобилу.

1631021011_Untitled.png
ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ joaquinraphaelphoenix
Oglas

Херцог је сведочио како се возило 46-годишње звезде преврнуло 2006. године у Холивудским брдима у Лос Анђелесу, након што је оштро управљао како би избегао судар.

Прочитајте још: Да ли сте знали које је право ПРЕЗИМЕ Николаса Кејџа? Променио га је како би побегао од СЛАВНОГ ПОРЕКЛА! (ФОТО)

Упркос томе што је Финикс изашао из несреће без повреда, Херцог је инсистирао да је неколико тренутака био удаљен од сигурне смрти када му је притекао у помоћ јер је из возила "капао бензин", а Финикс је био парализован од шока "петљајући са упаљачем за цигарете".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Werner Herzog (@wherzog)

Случајност или судбина?

Херцог (79) је тада објаснио: „Видео сам аутомобил који је ишао пребрзо испред мене, попело се уз насип готово окомито и преврнуло се у ваздуху.

"Видео сам једног човека, наопако, како петља са упаљачем, смртно блед у лицу, и рекао сам му - препознао сам га; био је то Хоакин - рекао сам му:" Човече, опусти се. А он је рекао: Опуштен сам. Рекао сам: Могу ли добити ваш упаљач за цигарете? И није ми га дао, па сам му одвукла пажњу, отео га, јер је по целом аутомобилу капао бензин. "

Феникс је тада имао 31 годину и присећајући се ужасног догађаја у то време, рекао је да се осећао „помало збуњено“, али је изненада чуо глас редитеља и осећао се опуштено.

Умирујући глас 

Филмска звезда је рекла за новине: "Сећам се овог куцања на прозор. Чуо се тај немачки глас који је рекао:" Само се опусти. Ту је ваздушни јастук. Не видим, и кажем: "Добро сам. Опуштен сам."

"Коначно сам спустио прозор и ова глава је ушла унутра. Он је рекао:" Не, ниси. " И одједном сам рекао: То је Вернер Херцог! Има нешто тако смирујуће и лепо у гласу Вернера Херцога. Осећао сам се потпуно добро и сигурно. Испентрао сам се из кола."

Упркос блиском сусрету, Финикс и Херцог никада нису радили заједно на филму.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas