Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУЖНО

ЧУВЕНИ ВОДИТЕЉ ПРЕМИНУО У 80. ГОДИНИ: Обожавао је свој посао, а радио је и током пензије (ФОТО)

Преминуо је чувени телевизијски водитељ који је култну емисију водио чак 37 сезона.

1604920087_Capture-jopardy.JPG
Фото: Принтскрин / Yоу Тубе / Доротхy-Јеан Д. Инфантадо
Oglas

Вест која је синоћ уздрмала све светске медије као и бројне поштоваоце рада Алекса Трибека, јесте та да је славни водитељ емисије "Јеопардy!" јуче ујутру преминуо.

На Твитер налогу овог шоуа објављено је да је преминуо рано јутрос, код своје куће, окружен породицом и пријатељима, а узрок смрти није саопштен.

Водитељ је у марту 2019. изјавио да је у четвртом стадијуму рака панкреаса чиме је растужио бројну публику.

Његову каријеру обележила је емисија "Јеопардy!", водио је њених 8.200 епизода, а пре него што се окренуо новинарству, студирао је филозофију у Канади где је и рођен.

Прочитајте још: Она је успешна и лепа глумица, а мало ко зна да је он њен сестрић (ФОТО)

Радио је као репортер у "Цанадиан Броадцастинг" корпорацији, а у двадесетим је почео да води емисије "Реацх фор тхе Топ" и "Јацкпот".

Обожавао је свој посао!

У интервјуу за "Холлywоод Репортер" 2014. године изјавио је да обожава свој посао. Размишљао је 2018. да се пензионише, а онда је потписао уговор који би важио до 2022.

У телевизијском студију је последњи пут био 29. октобра, према "Сонy Пицтурес", а последња емисија "Јеопардy!" коју је водио емитоваће се 25. децембра.

Прочитајте још: Сергеј Ћетковић испричао детаљ из живота о коме до сада није говорио

Алекс Трибек био је петоструки добитник "Даyтиме Еммy" награде. Играо је у бројним серијама - између осталих у "Беверли Хилс 90210" и "Како сам упознао вашу мајку", у којима је глумио себе.

Од чувеног водитеља опраштају се бројне светске звезде међу којима је глумица Вајола Дејвис која је на Инстаграму написала да је он био истински џентлмен и херој.

Прочитајте још: ТУГА! Преминула глумица из филма "Титаник" (ФОТО)

Водитељ Алекс Трибек је иза себе оставио супругу Џин којом се венчао 1990. године, ћерку и сина Метјуа. Чувено ТВ лице је од 1974. до 1981. било у браку са Илејн Трибек.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas