· · Коментари: 0
САВЕТИ

Да бисте били срећни урадите ових 5 ствари свакога дана пре 10 сати ујутру

Да будете весели, лепи и успешни, планирајте све у раним јутарњим сатима.

1614433155_Depositphotos_40836509_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Скоро сви успешни људи раде ове ствари пре 10 сати. Научници су објаснили зашто је то тако важно. 

Попијте чашу воде 

Јутро је најбоље почети водом: она омогућава да пробудите пробавни систем и покренете метаболизам. Сви витки људи имају навику да почну јутро чашом воде. Можете додати и неколико капи лимуна. 

Прочитајте још: ПАЗИТЕ: Ове ствари могу озбиљно да вам угрозе живот!

Чаша воде и доручак!

Доручак

Фото: Депозит

 Доручак је најкориснији оброк у току дана, а боље је да га не одлажете, тако да се не бисте прејели за ручак. Нека доручак буде испуњен сложеним угљеним хидратима као што су житарице, воће и протеини попут јаја и сира.

Прочитајте још: Лош холестерол: Тихи убица крвних судова (ВИДЕО)

Истезање 

Шта год да вам дан доноси важно је почети га добрим истезањем тела. На овај начин ћете пробудити своје тело и убрзати циркулацију. Урадите јогу или једноставно протегните руке, ноге, леђа и врат. Вежбе ће повећати проток крви до мозга, а то вам је потребно за ефикасан рад. 

Правите планове до 10 сати ујутру!

Планирајте дан 

Боље је да планирате увече и ујутру, а током доручка погледате своје планове. Али ако немате времена, најбоље је планирати до 10 сати ујутру. Доказано је да јасан план повећава продуктивност за више од 70%.

Прочитајте још: Хронична неиспаваност је опасна и окидач је многих болести, а решава се ЛАКО

Обављајте најтеже задатке 

Постоје ствари које одлажемо јер се бојимо и имамо страх, а онда нам цео дан прође у стању иритације и нервозе. Најтеже задатке урадите пре 10 сати и видећете како ваш следећи дан постаје лак и забаван.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.