· · Коментари: 1
ХОТЕЛИ

Да ли бисте преспавали у овом хотелу? Златне шоље, wc и базен, а ноћ кошта скоро 26.000 ДИНАРА (ФОТО)

Видели сте златну маску, знате за златни краљевски престо, чули за хаљину од злата, али у златном хотелу сигурно нисте спавали!

1594980969_ArabNews1.PNG
Фото: Youtube/ screenshot Arab News

Можда није прави тренутак, али у Вијетнаму верују да ће се туризам опоравити. У Ханоју је пре неколико дана отворен хотел од злата.

Прочитајте још: ТУРИСТИ по ЧЕТИРИ пута годишње путују на ИСТО место, ево и ЗАШТО

"Dolce Hanoi Golden Lake" има пет звездица и по сунчаном дану су потребне наочаре да би се уживало у њему!. Да би се туристи купали у златном базену, јели са златних столова, а у купатилу обављали "посао" у златној шољи, инвеститор је уложио 150 милиона евра.

Очекујемо "обичне" туристе и већ смо пуни!

- Очекујемо да ће у нашем хотелу спавати "обични" туристи - каже Ху Донг, председавајући групе "Хоа Бин" којој припада хотел.

Хотел има 25 спратова и управа каже да, иако је нов, већ ради 50 одсто боље од свих осталих хотела у Вијетнаму.

Купатило Youtube/ screenshot Arab News

Фасада хотела је, наравно, златна, а таква су и врата, рецепција и лифтови. Собе обилују златом, али највећа атракција је базен на крову где је 5.000 квадрата опточено златним плочицама. Тачније, све је у хотелу позлаћено 24. каратним златом.

Прочитајте још: ИСТИНИТА ПРИЧА: Три месеца ЖИВЕО НА АЕРОДРОМУ о трошку авиокомпаније, па рекао: Идем сада кући!

Ноћење у овом хотелу кошта 250 америчких долара (скоро 26.000 динара). Гости у соби имају златну каду, WC шољу и биде, али и прилику да пију кафу или чај из златних шољица са залтним кашикицама које прави златни кафемат!

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.