· · Коментари: 0
ПАРАЛЕЛНИ СВЕТ

Да ли ће МЛАДА КРВ играти у ПОДРУМУ? Породица је била УЖАСНУТА, полиција немоћна!

Прича о Амитвилу и породици Луц која се трагично завршила почетком 1976. године у породичној кући опседнутој злим силама, добро је позната љубитељима хорора и остала је загонетка до данас.

1601990732_toda.PNG
Фото: Youtube/ screenshot TODAY

Слична језива матрица у наговештају, која се, срећом, окончала без жртава, може се наћи у случају породице Марије и Дерека Бродаса, који су 2014. купили лепу кућу вредну 1,3 милиона долара у идиличном делу Вестфилда, градићу од око 30.000 становника у америчкој савезној држави Њу Џерзи.

Додуше, није било "хладних тачака", зидова из којих капље крв и других полтергејст активности, али се опасност налазила изван куће и долазила од некога ко је, путем писама, отворено претио новим станарима ништа мање мистичним и застрашујућим дешавањима, потписујући се као "Посматрач".

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

Уклета кућа Фото: Youtube/ screenshot TODAY

"Мој деда је надзирао кућу у 1920-им и мој отац у 1960-им, сада је ред на мене", написао је непознати у првом писму које је стигло новим власницима само неколико дана након што су купили кућу од породице Вудс, која је у њој живела 23 године. Бродасовима су стигла три писма када су почели да реновирају кућу за 100.000 долара. Предали су их полицији у Вестфилду, у нади да ће открити "Посматрача".

Да лис е деца плаше да буду у подруму сама?

Кућа се састојала од шест спаваћих соба и три купатила, а Марија и Дерек били су дубоко потресени новим писмом које је објавио "Њујорк магазин": "Да ли ће се млада крв играти у подруму? Или се они превише плаше да би доле били сами? Ја бих био веома престрашен да сам на њиховом месту."

Одустали су од усељавања и издали кућу...

Био је то преломни тренутак да Марија и Дерек одустану од усељавања, упркос уверавањима претходне станарке, госпође Маргарете Блејкс да њена породица никада није примила такво писмо и да је кућа била место из снова.

Шта је писало?
"Прошле су године и године од када је млада крв колала ходницима куће. Да ли сте открили све тајне које зидови садрже?", питао је "Посматрач". "Мени је драго што сада знам ваша имена и имена ваше деце коју сте ми довели". За децу је користио израз "млада крв" и напомињао је да су му важна њихова имена и у којим ће собама бити да би, када дође тренутак, могао да их - "позове код себе"!

Прочитајте још: У Београду постоји књига од ЉУДСКИХ КОСТИЈУ и потпис последњег ПРАВОСЛАВНОГ ЦАРА: Ево приче!

Кућа је поново продата.

Кућу су издали. Многи су веровали да су Бродасови имали финанаијске проблеме. Или да је писма писао њихов старији, ментално не баш уравнотежен син, који је живео нешто даље у тој улици и са којим су избегавали контакте.

Правило "једног километра" овде није било од користи!

Кућа је поново стављена на продају у пролеће 2016. године,  за 1,2 милиона долара. У међувремену, породица је ангажовала приватног детектива, Џое Навара, бившег Еф-Би-Ај профајлера, који је новинарима "Дејли Њуза" објаснио  "правило једног километра". По њему, већина таквих ствари се дешава у кругу од једног километра и криминолози који су анализирали писма су се сложили.

Детектив није решио
Профајлер је проценио да је реч о некоме ко је у 50-им или 60-им годинама и да живи близу, а препун је беса. Навара је ставио под присмотру читаву околину, али ије пронашао "комшију".
На кући су изгубили 400.000 долара! Али, можда зараде!

После изгубљених процеса, Марија и Дерек Бродас поднели су захтев да кућу сруше, парцелу поделе и изграде две куће, па једну продају, али су одбијени. Кућу су, на крају, продали за 959.000 долара, изгубивши 400.000 долара!

Прочитајте још: Када је ПУТИН сео на ОВУ СТОЛИЦУ сви су знали да ће бити први човек РУСИЈЕ (ФОТО)

"Нови Амитвил" није се догодио, а ноћна мора са којом су живели пет година коначно је завршена. Бродасови, ипак, неће тако лоше проћи јер је продукцијска кућа "Нетфликс" добила права на њихову причу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.