· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Да ли их препознајете? Црнка је данас ЗВЕЗДА БАЛКАНА, а плавуша и даље потпуна мистерија (ФОТО)

На фотографији су младе и потпуно природне, без икаквих интервенција на лицу...

1619040632_ceca.png
Фото: InstagramScreenShot/ceca_kraljica_fp____

Породичне фотографије из прошлости познатих музичких звезда често нас стављају у дилему да ли су то заиста исте особе и шта је оно што је остало препознатљиво код њих. Да ли сте и ви у дилеми о којим сестрама је реч на фотографији, узевши у обзир да је једна тренутно највећа балканска звезда?

Прочитајте још: Принц Филип је добијао СВЕ ТАЈНЕ извештаје о посетама НЛО, а занимао га је један ИНЦИДЕНТ

Наиме, реч је о Светлани Цеци Ражнатовић и њеној сестри Лидији Оцокољић када су имале свега нешто више од 20 година. На фотографији имају препозатљив осмех и очиглдно је колико личе, а ако сте у дилеми која од њих две је Цеца - дама у црвеном, која гледа у објектив апарата.

Цеца и њена сестра Лидија изузетно су блиске и до пре само неколико година живеле су заједно, са својим породицама под истим кровом.

Прочитајте још: НАЈДУЖА НОЋ у историји човечанства догодила се 536. године и трајала је 18 месеци. Шта се тачно десило?

О том односу говори и једна од објава са друштвених мрежа, коју је Цеца написала поред фотографије на којој је загрљена са својом сестром.

- Највећи дар који сам поред деце могла да добијем од Бога јесте сестра. Моја Лидија која ме подржава и када нисам у праву, штити ме и чини јаком у свим животним тренуцима. Смех, сузе, срећу, тугу и радост, али и све оно што живот може да учини током свих година, лакше сам подносила уз њу. Умивала ме је љубављу када сам тужна, тера ме на смех када није све баш најсјајније. Колико год да је било тешко, увек је била најјача. Стена. Строга. А најпре правична. Особа која зна све моје тајне и која разуме када погрешим, јер на крају дана сви смо ми људи и дешава се да начинимо грешку. Пази на мене када ствари нису онакве какве би требало да буду. Враћа ме на прави пут када мислим да су све лађе потонуле. Хвала ти што си увек уз мене, увек ћу те волети из срца и моје душе... - навела је Цеца.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.