· · Коментари: 1
НЕГА ЛИЦА

Да ли је ово НАЈНОВИЈИ ТРЕНД у лепоти - замотајте лице у СТРЕЧ ФОЛИЈУ?! (ВИДЕО)

Према тврдњама блогера лице је невероватно мекано и глатко после овог третмана

1617059946_folija.png
Фото: InstagramScreenShot/tutorialsgoalss

Трендови у лепоти које препоручују блогери широм света добијају на вртоглавој пупуларности, посебно уколико се покажу као делотворни. Тако је и последњи тренд у нези лица постао планетарно популаран јер подразумева замотавање у стреч фолију, посебна када имате проблем са перутањем коже.

Прочитајте још: Ефектан корсет и црне панталоне: Ево како краљица Летиција увек одлично искомбинује само две боје (ФОТО)

Наиме, третман подразумева најпре наношење креме или еликсира за дубинску негу и хидратацију, а након тога потребно је прокувати 500 милилутара воде, па у њу додати кесицу зеленог чаја. Парити лице 10 до 15 минута над овим чајем, дигнуто свега 20 центиметара од течности, па након тога стреч фолијом прекрити цело лице и пажљиво направити рупице у пределу уста и носа како бисте могли да дишете.

Прочитајте још: Подиже имунитет и смањује шећер у крви: Ова биљка користи се вековима у традиционалној медицини, а има бројне здравствене бенефите

Под стреч фолијом останите десетак минута, а након тога потопите пешкир у зелени чај па га на минут угрејте у микроталасној пећници. Влажним пешкиром обришите лице све док се пешкир не охлади.

Лице би требало да је меко и пуно сјаја. Да ли сте већ испробали?

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.