· · Коментари: 0
БАЛИ

Да ли је ОВО највећа ПРЕВАРА свих времена или ОДЛИЧНА ИДЕЈА? Свакако се "згрће" велики новац (ФОТО)

Били сте на Балију и нисте се сликали испред Врата раја? Џаба сте ишли на Бали!

1598344755_Depositphotos_320047150_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Пенатаран Лемпујанг - запамтите ове речи ако путујете на Бали. Или, још једноставније да кажете: Gate of heaven! У преводу то значи "врата раја" и одвешће вас на место где сви туристи праве легендарну фотографију.

Паочитајте још: Откривамо кључни фактор САВРШЕНОГ СЕЛФИЈА за хиљаде ЛАЈКОВА

То је то! Фото: Пексел

Ако на друштвеним мрежама укуцате хаштаг #baligateofheaven видећете рајски призор камених монолита попут капије који су исклесани као чипка и прелепе девојке у хаљинама које лепршају и чији се одсјај види у прелепом језеру. Призор изгледа нереално и то - буквално!

Призор је нестваран, али буквално!

Како је почело?

Прошле године је млади пар инфлуенсера путовао на Бали и у потрази за добром сликом пала им је на памет идеја да направе супер фоторгафију уз помоћ малог трика. Игра са рефлексијама је дозвољена, зар не?

Одлична зарада
Лажна или не, али од ове фоторгафије сви зарађују: превозници, туристички водичи, храм, људи који изнајмљују огледало, фотографи...
Слика је направила чудо од Балија! Од ове фотографије сви зарађују...

Ова фотографија је направила револуцију у туризму Балија! Хорде туриста кренуле су на ово острво са само једним циљем - направити невероватну фотографију.

Прочитајте још: ГОЛИШАВЕ слике на ИНСТАГРАМУ како бисте привукли пратиоце? Проверите да ли ова ТАКТИКА ради

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#baliindonesia #gateofheaven #baligateofheaven #balinese

A post shared by 🦋 (@mariancarmelo) on

Иначе, храм Пенатаран Лемпујанг је једно од шест светих места на Балију. Налази на надморској висини од 1,175 метара и до њега води 1.700 степеница. Када стигну, туристи прво схвате да језеро не постоји, али фотографија може да се направи. Прво морају да плате улазницу, а онда да чекају ред и доплате фотографу са огледалом како би направили савршену фотографију.

Прочитајте још: Ево како да знате да ли је ЖЕНА УСАМЉЕНА на основу њеног ФАЦЕБООК и ИНСТАГРАМ профила!

Прва их је "провалила" Полина Маринова, новинарка магазина "Fortune Magazine" која је објавила реалну слику и написала: Ово је доказ да инфлуенсери праве лажне призоре на фотографијама!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.