Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БИЗАРНО

Да ли може бизарније? Девојка се удала за акт ташну (ФОТО)

Рускиња шокирала све својим избором партнера

1608048298_slika.jpg
Фото: Фацебоок /Алан Матхиас
Oglas

Жена из Русије, свог садашњег "супруга" упознала је пре пет година. Иако би сви помислили да се ради о зрелом мушкарцу, нажалост у питању је акт ташна коју је купила у једној фотографској радњи.

Прочитајте још: ОШТРЕ КРИТИКЕ упућене мајци најлепших близнакиња: "Само искоришћаваш децу, зарађујеш на њима и одузимаш им ДЕТИЊСТВО" (ФОТО)

Ова васпитачица, тврди да је фасцинирана неживим предметима и да је то почело да јој се догађа у раној младости.

Увек је веровала да све око ње има душу. Током тинејџерских дана, 24-годишња Раин Гордон, тада тинејџерка, започела је своју љубавну причу са акт ташном, коју је назвала Гидеон.

- Заигра ми срце када га гледам. Лудо сам заљубљена у сребро, огледала, одсјаје и метал- рекла је Гордон за стране медије и додала:

 

 -  Људи не разумеју тај осећај. Кажу ми да сам болесна и да требам да се лечим, али ја им не допуштам више да ме то вређа. Нисам имала појма да ћемо завршити заједно. Дивила сам се његовом изгледу, али нисам размишљала пуно о томе. Онда је Гидеон почео да ми се свиђа више од тога. Полако сам схватила да почињем да се заљубљујем. Поделили смо свој први загрљај и пољубац, а више времена проводили смо увече и ноћу. Могли смо три или четири сата водити филозофске разговоре - каже ова девојка.

Прочитајте још: Ово је ОМИЉЕНИ НАПИТАК многих људи, а ево где је започела ПРИЧА О КАФИ (ВИДЕО)

Раин и Гидеон венчали су се у јуну на церемонији за коју тврди да су присуствовали њени пријатељи и породица. Иако брак није службен, каже да је срећна јер је везу подигнула на виђи ниво.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas