· · Коментари: 0
ТЕСТ ЛИЧНОСТИ

Да ли можете да будете срећни 100 дана заредом?

Сви живимо у свету који је брз, препун распореда, јурњаве и трчања.

1606321788_test.jpg
Фото: Пиxабаy

И док живот убрзава немамо времена да уживамо у моментима који нас окружују. Овај пројекат је једноставан - сваки дан наредних сто дана фотографишите нешто што вас тај трен чини срећним.

Прочитајте још: ТЕСТЕРИЈАТЕ мушкарца, сами одговорите на ових 6 питања

Седамдест и један одсто особа које су пробале овај изазов су одустале, а мањак времена сви наводе као разлог. Ти људи једноставно немају времена да буду срећни. А ви?

 

 

Фото: пиxабаy

План је сасвим једноставан, сваки дан фотографишите неку ситницу која вам је тај дан учинила лепшим, барем на трен. То може бити било шта, од прве јутарње кафе, па до осећаја бити кући након напорног дана, или вас можда усрећује то што сте помогли странцу у јавном превозу. Све је могуће и могућности су неограничене!

Циљ читавог изазова је да натерате ваш мозак да након три месеца самоиницијативно почне да тражи нешто што ће да вас усрећи. Јер срећа се тренира, она се понекад не налази сама. Особе које су успешно завршиле овај изазов наводе да су сваког дана у лепом расположењу, добијају више комплимената, постају оптимистичније, и најважније - схватају, колико су срећни што поседују дар који се зове живот.

Прочитајте још: СПОЈТЕ ДВА КАЖИПРСТА и добро погледајте! Овај тест вам може СПАСИТИ ЖИВОТ (ФОТО)

А шта је са вама? Да ли и ви можете да нађете лепоту у кишном дану? Започните изазов и проверите.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.