Oglas
Oglas
· · Коментари: 2

Појавиле су се нове слике: Какву лепотицу шета Биковић - горе друштвене мреже! (ФОТО)

У медијима се појавио видео снимак на коме се прослављени глумац Милош Биковић налази у друштву тада јавности непознате девојке.

1611934158_1250_bikovic-mitic-620x0_f.jpg
Фото: П. Митић
Oglas

На основу фотографија са планине могуће је да је реч о руској плесачици Ариани Волошини.

Прочитајте још: Користила име Џорџа Клунија да би резервисала сто у ресторану, а онда је глумац позвао

Да ли је ово Милошева нова девојка не можемо да тврдимо, али на основу фотографија рекло би се да је Ариана девојка која се класи 2007 Факултета драмских уметности придружила на одмору на Тари.

 

Наиме, класа 2007 са Факултета драмских уметности време ових дана проводи на Мокрој Гори. Тада се и појавио видео запис на коме је прослављени глумац Милош Биковић у загрљају са тада јавности непознатом девојком. Видео је на свом Инстаграм профилу објавио глумац Иван Михаиловић, а Милош је уснимљен је у загрљају насмејане црнке, док су им прсти укштени.

Прочитајте још: ПРВА ФОТОГРАФИЈА: Позната глумица у улози Лејди Ди... Људи у шоку (ФОТО)

Фото: ИнстаграмСцреенСхот/иванмихаиловиц

Фото: ИнстаграмСцреенСхот/иванмихаиловиц

То је пробудило сумњу да је можда реч о Биковићевој новој девојци.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas