· · Коментари: 0
ново

Да ли сте чули нове песме Неде Украден? Певачица нас је обрадовала са чак три нове нумере (ВИДЕО)

Поп дива Неда Украден недавно нас је обрадовала новом песмом "Једном када ово прође", а ускоро ћемо моћи да уживамо у још две нове песме, "Гдjе ћемо за празнике" и "Муцхас грациас".

1620488227_183621499_1205217336585740_1929706724024992657_n.jpg
Фото: промо/ Дејан Милићевић

Са најновијом нумером цео свет може да се поистовети, осликава садашњи тренутак и жељно ишчекивање повратка некадашњег живота.

У споту који је радио Дејан Милићевић као актери појављују се и Недини вољени унуци.

Фото: промо/ Дејан Милићевић

У лепоти њене музике уживаћемо и овог пролећа и лета. А цела Недина екипа на челу са Дејаном Милићевићем потрудила се да сними и три изванредна спота.

- Снимлила сам чак 3 нове песме, три различита аутора из Сарајева, Београда и Загреба и реализовала 3 спота. Екипа, на челу са Дејаном Милићевићем, потрудила се да у једном од најбољих студија на Балкану, а уз помоћ бројне екипе, статиста, костимографа, кореографа, играча и на крају уз моје најмилије унуке, сними изванредна три спота - рекла је Неда Украден за Магазин новости.

Фото: промо/ Дејан Милићевић

Спотове карактеришу певачицине предивне трансформације, различити стајлинзи и шминка захваљујући Срђану Перковићу и Игору Лукићу, који су јој омогућили да три различите песме оживи у 3 потпуно различита издања. А у споту за песму "Муцхас Граиас", Немање Антонића Неди су се придружили и маријачи као статисти.

Фото: промо/ Дејан Милићевић

Остаје нам само да сачекамо до објављивања нових песама, а до тада уживамо у најновијој песми Неде Украден.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.