· · Коментари: 0
УСНЕ

Да ли сте и ви једна од многобројних жена које желе ПУНИЈЕ УСНЕ? ЕВО како да их повећате ПРИРОДНИМ ПУТЕМ

Потребни су само зачини које већ имате у кући

1596120932_lips-1421083_640.jpg
Фото: Пиxабаy

Пуне усне су жеља већине жена. Праве су срећнице девојке које могу да нанесу руж и тиме заврше са шминкањем. Ипак, постоји решење и за оне друге, односно оне које су се родиле са мањим уснама. Ево како да их повећате природним путем.

Прочитајте још: НАЈГОРА ствар у животу једне жене - накупљене ДЛАКЕ У ЧЕТКИ! Ево и како да је решите

Фото: Пеxелс

Цимет

Можете га нанети директно из кесице на усне. Ипак, не препоручујемо вам овакав начин коришћења. Много је пријатније уколико га помешате са грожђаном масти за усне. Како иритира не можете га држати дуже од пет минута на уснама. Након коришћења усне исперите водом и нанесите омиљени руж. Ефекат увећаваних усана траје пар сати што је сасвим довољно и ова метода послужиће пред вечерњи излазак.

Прочитајте још: Да ли и ви имате проблем са ПОДОЧЊАЦИМА? Ево како да их ублажите

Шећер

Природан третман шећером је заправо пилинг за усне, а учиниће их визуелно већим. Наносимо на усне кашику шећера у кристалу помешану са наранџом, односно исцеђеним соком од нараџе.

Љута паприка

Фото: Пиxабаy

Млевену љуту папирку помешајте са благим и храњивим кокосовим уљем. Усне су надражене због капсацина, састојка паприке који јој даје љутину. Немојте одмах излазити напоље, хладноћа и ветар могу додатно утицати на усне и надражити их.

Прочитајте још: Пажљиво бирајте ДОЊИ ВЕШ: У зависности од тога који носите РИЗИКУЈЕТЕ ЗДРАВЉЕ

Уље менте

Нанесите пар капи етеричног уља менте на прсте и затим размажите равномерно по уснама. Поред тога што освежава и чини усне већим има антифугинално и антибактеријско дејство.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.