· · Коментари: 0
РАЗЛИКЕ

Да ли сте се икада питали: Која је разлика између мушког и женског оргазма?

Мушки и женски оргазам се разликују у једној ствари.

1614614797_Depositphotos_156874354_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Мушкарци немају великих проблема са постизањем оргазма. Међутим, јесте ли се икада запитали како се осећају за време оргазма и које су разлике у односу на женски врхунац?

Мушки оргазам је:

КРАТАК

За све који још не знају, оргазам код жена може трајати до 30 секунди. Мушкарци нису благословени толиким трајањем – њихов врхунац траје од три до највише 12 секунди.

Прочитајте још: Везе имају ТРИ ФАЗЕ, а трећу ко прегура - остаје заједно

ЈЕДНОКРАТАН

Фото: Депозит

Док жене могу да доживе више оргазама један за другим, код мушкараца је правило – један пуцањ. А за поновно пуњење потребно је најчешће мало причекати.

МАЊЕ ИНТЕНЗИВАН

У мозгу се за време оргазма и код жена и код мушкараца одвијају исти процеси, односно активирају се хормони среће. Интензитет мушког и женског врхунца заправо је једнак – осим што женски траје дуже времена, па је једноставно због тога и интензивнији.

Прочитајте још: Порођај је прекретница, а зависи од тога да ли ће супруга урадити ОВУ ствар

ЈЕДНОСТАВНИЈИ ЗА ПОСТИЋИ

Једини недостатак женског врхунца јесте да га ређе доживе. Наиме, жене теже за време секса доживе оргазам, док њихов партнер готово увек успе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.