Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВО

Да ли сте знали? Ове светске звезде славе Божић 7. јануара (ФОТО)

Поједине светске звезде славе православни Божић.

1609879124_pjimage--5-.jpg
Фото: Принтскрин / инстаграм / томханкс / бастиансцхwеинстеигер
Oglas

Поједине породице познатих славе Божић 7. јануара јер поштују православну традицију из које потичу, а други су, пак, тај датум усвојили од брачног партнера.

Прочитајте још: "Почињеш...": Слађа Алегро упутила поруку момку који је у Звездама гранда ОДУШЕВИО СРБИЈУ (ФОТО/ВИДЕО)

1. Наоми Кембел

Ова манекенка рођена је у Лондону. Мајка јој је са Јамајке а оца никада није упознала. Она је православни Божић прихатила током везе са руским тајкуном - Владиславом Дороњиним.

2. Ким Кардашијан

Ким Кардашијан је рођена у Лос Анђелесу, али порекло јој је јерменско. Тачније, она је четврта генерација исељеника из Јерменије, а њени преци воде корене са територије Турске. 

3. Том Хенкс

Њега је, као и Неоми Кембел, љубав "натерала" да промени веру. Наиме, његова друга жена Рита Вилсон је православка, којој је отац из Бугарске, а мајка Гркиња је пореклом из Албаније.  

Прочитајте још: „12 речи” – нова серија уторком и средом на Првој од 21.50: Узбудљива, домаћа крими серија из 2020. премијерно на националној телевизији!

4. Бастијан Швајнштајгер

Овај легендари фудбалер, поред католичког, прославља и православни Божић са својом супругом, српском тенисерком Аном Ивановић. 

5. Џенифер Анистон

Џенифер је православно хришћанство наследила од оца Џона Анистона, који је рођен на грчком острву Крит. Глумица је давала многобројне добротворне прилоге за цркву под окриљем Васељенске патријаршије.

Прочитајте још: ИСПРАТИЛА ЈЕ ТЕШКУ ГОДИНУ У КОЈОЈ СЕ БОРИЛА СА КОРОНОМ, а онда се вратила у прошлост: Славица Ћуктераш се одлучила на несвакидашњи корак!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas