Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДА ЛИ ВАНЗЕМАЉЦИ ПОСТОЈЕ? Изненадићете се када видите ШТА ПИШЕ у ИЗВЕШТАЈУ АМЕРИЧКЕ владе о НЛО објектима!

Америчка влада објавила је у петак у врло очекиваном извештају да нема доказа о постојању ванземаљаца, али истодобно признајући да су десетине феномена којима су сведочили војни пилоти необјашњиви.

1625564229_vanzemaljac.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

У великом извештају америчке владе о УАП-у, како се данас назива оно што је некад био НЛО, тврди се да аналитичарима војне и обавештајне струке недостају докази да би објаснили феномен мистериозних летећих објеката, односно јесу ли они напредне земаљске технологије, атмосферска збивања или ванземаљске природе.

Извештај, поднесен Конгресу и објављен јавности, обухвата 144 запажања о ономе што влада службено назива "неидентификованим ваздушним феноменом" или УАП, а датира од 2004. године. Извештај је објавила канцеларија управника Националне обавештајне службе у сарадњи са радном групом УАП-а под вођством америчке морнарице.

- УАП јасно представља питање сигурности лета и може да представља изазов америчкој националној сигурности - наводи се у извештају, додајући да појавама "вероватно недостаје јединствено објашњење".

- У ограниченом броју инцидената, наводно се чини да УАП показује необичне карактеристике лета. Та су опажања могла бити резултат грешака сензора, подвале или погрешне перцепције посматрача и захтевају додатну ригорозну анализу - додаје се.

Извештај укључује неке случајеве УАП-а који су раније изашли на видело у Пентагоновој објави видео записа америчке морнарице који показују загонетне ваздухоплове на источној и западној обали САД-а који показују брзину и управљивост која прелази познате ваздухопловне технологије и недостају видљива средства за погон.

Високи амерички дужносник, упитан о могућности ванземаљских објашњења, рекао је: "То није сврха радне групе, која би проценила било какву потрагу за ванземаљским животом ... То није оно за што смо надлежни. За 144 извештаја о којима је реч, немамо јасне назнаке да за њих постоји неко ванземаљско објашњење - али ићи ћемо у смеру куда год нас подаци одведу."

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas