Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
корисно

Да ли желите да сакријете или нагаласите ОБЛИНЕ? Шта треба да носите

Као и за све остало, постоје начини како нешто може лепше или ружније да стоји

1604589502_Depositphotos_140330338_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Женске облине треба славити и истицати, али треба знати како се то са укусом ради. Како да направимо разлику између та два, као и како да прикријемо део тела који многе даме можда ипак желе да ставе у други план помаже нам модна стилисткиња Микејла Ерлангер.

Наиме, ова дама која сарађује са холивудским звездама попут Џенифер Худсон, Хилори Свонк и Лупитом Њонго, зна све тајне лепог одевања и несебично их дели. За све оне који имају “проблем” са широким куковима она открива неколико цака којима се можете служити када правите своје модне комбинацие.

Прочитајте још: ЦИПЕЛЕ о којима треба два пута да размислите: Могу озбиљно да нашкоде стопалу

Како сама каже сви у ормару имамо одевне комаде који визуелно смањују кукове и који су увек у моди, само треба да знате како да их носите.

Шта носити ако желите да сакријете облине?

Дубоке панталоне

Лагана тканина и постављени џепови на елегантним и дубоким панталонама су идеалан погодак! Не само да ће  сузити бокове, већ ће у њима и ноге изгледати тање.

Фото: Депосит

„Пенцил“ сукња

Овај класични крој сукње, који никад не излази из моде, ласка боковима више и боље од било ког другог одевног комада. Бирајте моделе који падају таман до колена и не сужавају се претерано при дну. Равни или звонасти крој најбољи је одабир за жене са ширим боковима.

Фото: Депосит

Прочитајте још: Неговане ОБРВЕ: Једноставан рецепт од само два састојка

Свила

Највећа предност свилених, али и сатенских комада је управо то како падају на телу! Лепршава и прозрачна тканина лагано ће прекрити све критичне зоне, али и издужити целу силуету. Хаљине, панталоне и сукње од свиле апсолутно су најбољи одабир за све девојке заобљене фигуре.

Шта носити ако желите да истакнете облине?

Хаљина на преклоп и кратак џемпер

Ови комади знају да нагласе у правој мери женске облине. Испод џемпера можете да носите кошуљу или тању, вунену хаљину.

Скиннy фармерке

Можда вам се не чини да је тако, али женама с облинама од свих модела џинса, најбоље стоји скиннy, а поготово они модели који имају висок струк.

Фото: Депосит

Прочитајте још: ИСПРАВИТЕ КОСУ без пресе и фена: Ова техника је залудела ЖЕНЕ (ВИДЕО)

Цигарет панталоне

Панталоне с високим струком од вискозе или неког свиленкастог материјала могу да изгледају врло софистицирано и елегантно, посебно ако их спарите с класичним салонкама и атрактивном блузом или џемпером.

 Каиш

Ако желите да створите илузију танког струка, најбољи начин да то урадите је да стилизујете оутфит каишем. Било да носите хаљину, сукњу или панталоне. Каиш ће нагласити ваш струк на најбржи и најлакши начин.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas