· · Коментари: 1
ПОЗНАТИ

Дала је МИЛИОНЕ на пластичне операције које су је УНАКАЗИЛЕ! Ево како је природна лепотица Донатела Версаће некада изгледала (ФОТО)

Сестра популарног креатора некада је била права лепотица

1619108194_Depositphotos_382188930_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos

Управо Донатела Версаће некада је била  муза и главни модел свог брата, славног Ђанија Версаћеа. Како је тада говорио у медијима, она је за њега била пример - савршене жене.

Прочитајте још: Принц Филип је добијао СВЕ ТАЈНЕ извештаје о посетама НЛО, а занимао га је један ИНЦИДЕНТ

Са пластичним операцијама и естетским интервенцијама почела је у раним четрдесети, а остала је популарна по једној изјави која управо оправдава све њене интервенције.

- Не верујем да је могуће остарити природно. Не верујем у природну лепоту код жене - изјавила је креаторка у једном интервјуу 2005. године.

Прочитајте још: НАЈДУЖА НОЋ у историји човечанства догодила се 536. године и трајала је 18 месеци. Шта се тачно десило?

Сада је позната у јавности и због бројних порока и скандала тако и због свог изгледа.

Како би што дуже задржала младост, безброј пута је отишла под нож, па више није ни налик девојци каква је некад била. А колико је само била другачија, природна и лепа, сведоче и фотографије из периода пре него што је постала "зависник" од естетских корекција.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.