· · Коментари: 0
АНАЛИЗА ДАТУМА РОЂЕЊА

Дан рођења открива нашу ЛИЧНОСТ И КАРАКТЕР! Ево која реч најбоље описује ваше особине

Лични бројеви откривају и личне особине, својствене само нама

1614292583_Depositphotos_81377168_s-2019.jpg
Фото: Депоситпхотос

Без обзира у коме месецу и које године сте рођени, нумерологија као наука о бројевима и само на основу датума у месецу има одговор на питање које су наше доминантне особине, које провладавају нашом личношћу.

Прочитајте још: Израчунајте колико ИМАТЕ ГОДИНА на другој планети (ФОТО)

Датум рођења, без обзира на месец и годину може открити ком типу личности припадате. Тако, ако сте рођени 20. у месецу, ви спадате у најосетљивије људе!

Уколико сте рођени 3, 9, 12, 15, 21, 29 и 30 дана у месецу, онда сте ви права уметничка душа, једна од највећих стваралачких личности свога времена...

Уметничка природа личности

Уколико сте рођени 3, 9, 12, 15, 21, 29 и 30 дана у месецу, онда сте ви права уметничка душа, једна од највећих стваралачких личности свога времена. Привлачи вас свет умјетности и културе, док на ствари гледате из свих углова како бисте успели да створите коначну слику о некој ствари.

Уколико осећате да можете да се бавите неким видом уметности, онда само напред! Можда ћете се и сами изненадити колико вам добро иде.

Рођене вође

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

Уколико сте рођени 1, 10, 18, 19, 27 и 28 дана у месецу, онда сте ви рођени за позицију вође. Крајње сте страствена особа када су у питању вама блиски људи. Неће вас ништа зауставити на путу да свима омогућите успешан долазак до циља, чак иако за то морате уступити некоме своје место.

Уколико сте рођени 2, 6, 7, 11 и 20 датума у години, онда ви спадате у категорију најосетљивијих људи овог времена...

Скромни сте, али се увек држите чврсто и сигурно, и одлично разумете свет који вас окружује. Ви сте рођени лидер и ништа вас не може зауставити!

Осетљиве личности

Уколико сте рођени 2, 6, 7, 11 и 20 датума у години, онда ви спадате у категорију најосетљивијих људи овог времена. 

Прочитајте још: Лични број открива да ли богатство стоји испред ваших врата

Рођени сте да лако напрвите разлику између добра и зла, али никада не остављате друге у страху или у сумњи, и способни сте се изборите са било чим. Врло сте стабилног разума, који је способан да издржи стрес и притисак, а проблеме увек решавате помоћу логике и рационалног размишљања. Никада не доносите брзоплете одлуке, пажљиво разматрате сваки конфликт пре него што га решите.

Авантуристи

Уколико сте рођени 4, 25, 16, 5, 14 и 23 дана у месецу, највероватније да спада у највеће авантуристе у свом окружењу. Врло радо прихватате сваку могућност да истражујете нешто ново. Може вас заинтересовати било шта,нов хоби, места, људи...

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

Породични људи

Уколико сте рођени 8, 17, 22, 26, 13, 24 и 31 дана у месецу, онда ви спадате у ону категорију особа којима је породица на првом месту. 

Увек се бринете о својој породици, како је породица, да ли нешто можете да учините за њу. Све своје срећне тренутке желите да проведете у породичном кругу. Врло сте брижљиви према блиским особама, и што год да се догађа, ви ћете бити уз њих. Без питања ћете доћи на сваки њихов позив.

Исто важи и за пријатеље. Пријатељи су ваша друга породица.

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.