Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Данас је помрачење СУНЦА и 4 хороскопска знака ће променити живот!

Данас је помрачење Сунца, а удружено је са ретроградним Меркуром и Нептуном!

1623317519_810a.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

На кога ће највише утицати помрачење Сунца Помрачење Сунца се дешава 10.6.2021 у 12:52 часова(подне) на 19. Степену Близанца? Ово помрачење је удружено са ретро Мекуром а ту ми парви друштво и Нептун. То представља лажи, обмане, лажна уверења....

Прочитајте још: Пошто је деци обезбедио куће и станове, Дејан Миленковић из Борача је себи подигао гробницу са "гарсоњером" (ФОТО)

Пошто је Меркур планета комуникације влада Близанцима, а Меркур су речи који је у напетом аспекту са Нептуном савет би био само тихо и лагано без претераних речи. Повуците се у себе и попричајте сами са собом. Покушајте да видите ко сте ви када сте дословно сами са собом. Без пријатеља, партнера ,породице , других људи..Тишина може бити јако јако гласна...

Знакови који ће бити "прозвани" за ово помарачење Сунца су: Близанци, Стрелчеви,Девице и Рибе.

Близанци

Вама ово помарчење може донети потпуну промену свести, односа, начин размишљања и промену у начину комуникације као и промену у начину прихватања ствари око вас. Било би пожељно да никако не улазите у оштрију комуникацију са шефовима, колегама и пријатељима.

Прочитајте још: Тито је знао, а видовњакиња најавила: ЗЛАТНА ВОДА у Змајеву открива Атилин гроб

Стрелчеви ће се заљубити или променити партнера. Близанцима се мења све!

Стрелац

Вама се ово помрачење дешава у пољу партнерско емотивних односа као и пословних односа. Отворите све чакре када су односи у питању. Одређени Стрелчеви ће променити однос у партнерским, брачним и породичним односима. Они који су слободни могу да упознају љубав преко посла чак и да уђу у пословну комбинацију.

Девица

Вама се ово помрачење дешава у пољу пословних односа. Биће великих конфликта са надређеним, особама од ауторитета и колегама. То немојте да схватите трагично!

Девицама ће помрачење утицати на посао. Рибе ће се селити, мењати простор.

Напротив, искористите као шансу коју вам универзум шаље и зајашите тај талас који се зове промена радног места. Имајте веру у себе и бићете награђени!

Прочитајте још: Који хороскопски знаци ће имати паре овог јуна? Водолијама пада новац са неба, а један знак нека се СТИСНЕ

Рибе

Вама се ово помрачење дешава у пољу породице. Многе Рибе ће продавати личну некретнину, куповати нову самим тим имаће и пресељење. Неке ће чак променити град или државу. Биће сукоба са породицом али се то не односи на вашу личну љубавну везу/однос/брак.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas