· · Коментари: 0
СЕРИЈЕ

Даницу Ристовски гледамо као Лилу у "Игри судбине": Знате ли кога глуми ЊЕНА СНАХА? (ФОТО)

Даницу Ристовски домаћа публика је заволела у серији "Игра судбине" у улози Лиле, али у истој домаћој серији глумила је и њена и Лазарова снаха

1615211476_lila.JPG
Фото: YоутубеПринтсцреен/Игра судбине

Иако је имала епизодну улогу у серији “Игра судбине” где је тумачила медицинску сестру која је заменила главне актере Алексу и Луку, које глуме Стеван Пиале и Лука Рацо, Теодора Ристовски је остала запажена.

Стална чланица Позоришта “Бошко Буха”, несвакидашњој лепотом привлачи пажњу, а како је расла у уметничкој породици, већ од малена је знала шта ће бити њен животни позив.

Теодорина мајка је Драга Живановић, глумица, док је отац виолончелиста Тешман Живановић, а супруг редитељ Петар Ристовски, син глумаца Лазара и Данице Ристовски.

Теодора и Петар ће крајем августа обележити шест година брака.

– Петрови родитељи, глумци Даница и Лазар Ристовски и моја мајка Драга Живановић у исто време су студирали глуму на Факултету драмских уметности у Београду, додуше, у три различите глумачке класе. Мој отац, виолончелиста Тешман Живановић свирао је у Лазаровом првом филму “Бело одело”, потом и у представи “Свакодневно позориште” у којој је играла Даница. Све се то се дешавало док се Петар и ја нисмо познавали. Онда су се наше мајке једне јесени среле код Дома омладине и слатко се испричале, између осталог и о деци. Договориле су се да попију кафу, не слутећи да ће је пити годину дана касније као мајке деце која су у озбиљној вези – рекла је раније за “Глорију” Теодора која је била веома узбуђена кад је званично упознала Даницу и Лазара, док Петар први сусрет с њеним родитељима памти као веома спонтан и пријатан.

Фото: Принтсцреен/Ново јутро, Петар Ристовски

– Прво сам имао прилике да се нађем у друштву Теодорине мајке, скувала је сјајну домаћу кафу, а са оцем сам се одмах препознао на линији хумора и позитивног става према животу. Брзо смо постали пријатељи – нагласила је она.

Ово двоје талентованих људи венчање су приредили на реци у Београду, на једном прелепом сплаву.

- Био је то најлуђи дан у мом животу који се не да препричати. Верујем да ће га сви наши пријатељи и породице памтити по невероватно добром расположењу, неуморном игрању и много љубави – присетила се тада глумица, а Петар се сећа како се опустио тек кад је сунце почело да залази.

– Био је крај августа, велика врућина, много људи, пријатеља који су дошли да увеличају Теодорине и моје тренутке среће. Све се претворило у журку о којој се и данас прича у нашем друштву. Незабораван дан, баш онакав какав и треба да буде – рекао је он.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.