· · Коментари: 2
СТРАШНО

Данијела Штајнфелд након потресне приче, добија претње од моћника који је силовао?

Глумици прети особа о којој је снимила документарац

1598600152_danijela.png
Фото: Yоутубе Принтсцреен/ХОЛД МЕ РИГХТ ФИЛМ

Данијела Штањфелд, потпуно је подигла јавност документарним филмом "Зацели ме" у коме је открила да је један моћник из домаће филмске индустрије силовао.

Прочитајте још: Након јавне објаве да је моћник из филмске индустрије силовао, СРПСКА глумица открила детаље разговора (ВИДЕО)

Након приче коју је изнела, у јавности се покренула полемика о томе да ли Штајфелдова треба да пријави особу која ју је злостављала, а она је истакла да злочин није пријавила јер се плашила последица. Према писању медија, Данијела ових дана од свог силоватеља наводно добија страховите претње да ће учинити исто као и пре десет година, уколико јавности открије његово име.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Дебутант wент ферал

А пост схаред бy Данијела С̌тајнфелд (@данијеластајнфелд) он

Будући да се последњих дана помиње и реакција тужилаштва и полиције, очигледно је да, уколико глумица оде у полицију и буде саслушана, морати да откије идентитет силоватаље, те је он наводно решио да јој покуша да је убеде да то не рад.

- Моћник из филмске индустрије о којем је филм и направљен покушавао је да ступи у контакт с њом када је сазнао да је она снимила документарац у којем говори да је силована. На све начине је покушавао да дође до њеног броја телефона, све док на крају није успео да га нађе. Тада је кренуо прави пакао за Данијелу - испричао је извор близак глумици.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📸казакомаа

А пост схаред бy Данијела С̌тајнфелд (@данијеластајнфелд) он

Како је рекао, она је у први мах почела да се тресе, од шока дуго није могла да дође себи, а онда је почела да плаче. - Само је понављала да није превазишла страх који осећа због свега што јој се догодило пре десет година, иако је мислила да јесте - рекао је Данијелин пријатељ и додао:  - Слао јој је језиве поруке. На пример: "Да ли си свесна да своју породицу излажеш опасности? Не размишљаш шта би им се могло десити? Ти ћеш се вратити у Америку, а они?" Ипак, најгора је она у којој јој опет прети силовањем - каже он и открива садржај једне од порука.

Прочитајте још: Нови шокантни детаљи из краљевске породице: Меган Маркл би могла да заврши у затвору

- Ако само зуцнеш и неком откријеш моје име, проћи ћеш горе него тада. Моје силовање ниси схватила као част и привилегију, већ као трауму. Е па доживећеш је још једном не будеш ли језик држала за зубима! - написао јој је наводно силоватељ, тврди извор.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.