· · Коментари: 0
АУТО

Дара Бубамара вози ауто од 100.000 евра, али то није НАЈСКУПЉИ на естради! (ФОТО)

Најскупљи аутомобил вози Драгана Мирковић, али за њом не заостаје ни Диди Јанковић!

1613635976_dara.PNG
Фото: Instagram/ screenshot darabubamara_official

Наша естрада је препуна богаташа, а то се најбоље види по возном парку који се налази у гаражама наших певачица.

Прочитајте још: Возило по мери КРАЉИЦЕ: Вози у 95. години и нико не сме да јој тражи ДОЗВОЛУ!

Међу најскупљим аутомобилима које поседују домаће звезде су светски познати брендови: Мајбах, Порше и Бентли, чија се цене крећу од 90.000 евра па до 700.000 евра! Са Драганом Мирковић нико не може да се мери, јер је њен супруг Тони увозник скупих аутомобила, па се ова певачица не налази на списку најбољих аутомобила.

Међутим, наше звезде не возе најскупље моделе ових брендова, већ јефтинијих. Већина певача се шепури у возилима просечних цена.

Ни једна звезда не вози врхунски ауто, али увек бирају светски познате брендове.

Лепа Брена

Лепа Брена је одувек волела скупа кола и уживала је да се слика са њима. Брена вози "Maybach С500", чија се цена креће око 150.000 евра. Брена ауто отплаћује на рате.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Дара Бубамара

Велика се бура подигла када је фолк певачица Дара Бубамара пре две године купила нови спортски аутомобил. Њен бели лепотан је вредан око 95.000 евра, а она га радо вози престоничким улицама, па му је, чак, и песму посветила колико га воли.

Џаба пљују ме иза леђа, то је само љубомора!

- Џаба пљују ме иза леђа, то је само љубомора, на улици свако гледа и окрећу се када јури путем порше карера... - стихови су Дарине песме.

Прочитајте још: Данас их зову ОПАСНОСТ на путу, а некада су се власници овог белог аута поносно ШЕПУРИЛИ

Јелена Карлеуша

Дива је од супруга добила на поклон џип о каквом многи могу само да сањају. Фудбалер Душко Тошић изненадио је супругу заиста оригиналним и луксузним поклоном - моделом Ford Expedition џипа и то из луксузне едиције. Међутим, Карлеуша у свом поседу има и један Lamborghini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DIDI J (@didijofficial)

Диди Јанковић

И певачицу Дијану Јанковић је муж одлучио да почасти једним од 12 Bentija Le Mansorija GTC 2 на свету, чија се цена креће од 210.000 до 240.000 евра.

Прочитајте још: Омиљено возило таксиста, био је симбол АМБАСАДОРА, гастербајтера и ДИРЕКТОРА (ВИДЕО)

Сека Алексић

Сека Алексић је, такође, добила од супруга Вељка Пиљикића, за рођендан "мерцедес SLK" вредан близу 100.000 евра.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.