Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

"Отац ми је ОВО забранио, а после је био најпоноснији": Дарко Лазић још увек се не мири са губитком оца

Певач још увек не може да се опорави од губитка оца

1609163050_darko.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Отац Дарка Лазића, преминуо је 13. децембра након компликација, које су уследиле током операције смањења желуца, а популарни певач и даље не може да се помири са чињеницом, да његовог оца више нема.

Прочитајте још: ТАЊА САВИЋ ОДЛУЧИЛА ДА ТУЖИ МУЖА: Заказан датум суђења, ево када ће се видети ОЧИ У ОЧИ

Иако полако покушава да врати живот у нормалу, након трагедије, Дарко се присетио својих музичких почетака и открио да је његова жеља била да свира хармонику, али да му отац то није дозволио:

- Отац ме је натерао да певам. Моја жеља је била да почнем да свирам хармонику, али ми он није дао. Кад сам победио касније у такмичењу, Милан је био поноснији од мене - рекао је Дарко и открио како се његова породица носи са губитком:

- Лорени још нисмо рекли да јој је деда преминуо, али не журимо. Треба да прође мало времена. Почео сам да излазим више из куће, брат и ја смо често напољу, идемо на пецање, путујемо. Мајка је боље, опоравља се од татине смрти, али јој је и даље тешко. Лакше ми је кад нисам у кући, некако заборавим да га нема. Још ми је тешко, све је то свеже, али мора да се гура напред - закључио је певач.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas