Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Дарко Лазић наишао на бруталну осуду фанова: "Изгледаш као деда" (ФОТО)

Дарко Лазић, последњих месеци привлачи велику пажњу јавности

1626351302_darko.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Прва
Oglas

Популарни певач, последњих месеци главна је тема домаћих медија, како због раскида веридбе са Марином Гагић, тако и због физичког изгледа.

Прочитајте још: Исповест наше популарне водитељке: "Саша Поповић ме запослио тек када сам смршала"

Након што је смршао више од 60 килограма, Дарко се ни ту не зауставља, а његови забринути фанови сматрају да је сад са скидањем килограма мало и претерао.

Певач наишао на бруталну осуду фанова

Последња у низу фотографија, које је Дарко поставио на друштвену мрежу Инстаграм, изазвала је подељене коментаре. Док су поједине даме, хвалиле певачев изглед и писале му да изгледа никад боље, било је и оних који сматрају да Дарку ова килажа уопште не стоји и да сада изгледа као деда.

Ипак, шта год да фанови коментаришу, Дарко се не осврће претерано, већ свакодневно ради на усавршавању свог физичког изгледа, али и љубавног живота.

Певач у вези са Барбаром Бобак

Дарко је како наводе медији, већ извесно време у вези са колегиницом Барбаром Бобак. Иако је њихова романса била само платонска, док је певач био са Марином Гагић, након раскида веридбе, одмах је упловио у везу са колегиницом, од које се како се наводи не раздваја. 

 

 

Недавно су ухваћени и заједно на наступу, како размењују нежности, током прославе у једном швајцарком ресторану.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas