Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Дарко Лазић због девојке издао и куму: Певач Андриани Чекић "зарио нож у леђа"

Андреана Чекић је увек била уз свог кума Дарка Лазића, а недавно су се жестоко посвађали и питање је да ли ће се овог пута помирити.

1630246277_darko.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Прва
Oglas

Певачица је наводно куму замерила јер се иза њених леђа дружи са њеним бившим вереником Марком, што је њу много повредило.

Прочитајте још: Марија Шерифовић проговорила о разводу родитеља: "Тата је био мега цар, али јако лош за фамилију"

– Андрена је била уз Дарка и када је било лепо и када га су се сви одрекли, као брат и сестра су. Зато је много и заболело то што је сазнала да јој је Дарко зарио нож у леђа. Није ни сањала да је Дарко у контакту са њеним бившим вереником, и да се на све то још и виђају и друже. Када су раскинули Дарко је стао уз Андреанину страну и подржао је, није имао лепе речи за њега, па се још више шокирала када је добила фотографију са једне кућне журке где су насмејани позирали и грлили се. Дарко је на том окупљању био са Барбаром, а Андреана је исте секунде када је добила ту слику послалала поруку куму. Питала је да јој објасни што ју је издао, али јој он није одговорио на поруку - прича извор "Стара" и додаје:

- Андреана се расплакала због целе ситуације, а нарочито јер Лазић није ни покушао да јој објасни то. Она му неће прећи лако преко овога, а за све криви и његову девојку Барбару, од када је са њом Чекићевој се не јавља уопште.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas