Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ГЛАМУР У СЕПТЕМБРУ! Деца славних кренула у гимназију, а школарина је као стан у Београду: За њих година кошта 76.000 ЕВРА! (ФОТО)

Шпанска принцеза Летиција кренула је у Енглеску где ће провести две године на међуанродном колеџу Барцалирет.

1630478335_leonor-Epa.jpg
Фото: ЕПА
Oglas

Колеџ се налази у Велсу, а шпанској принцези Леонор (15) ће друштво правити принцеза Алексија од Холандије. Две године школовања у овом престижном колеџу кошта 76.000 евра.

Прочитајте још: Кејт Мидлтон излуђује само једна ствар, а има везе са ПИЦОМ!

Краљица Летиција је била елегантна и на аеродрому

Принцеза Леонор од Бурбона и Ориза, старија ћерка шпанског краља Фелипеа Четвртог и краљице Летиције отпутовала је јуче у Велс. Будућа шпанска краљица ће тамо завршити две године међународне школе (UWC) Атлантског колеџа.

Краљевска кућа је објавила фотографије испраћаја мале Леонор на мадридском аеродрому, а испратили су је мама, тата и млађа сестра Софија. Ленор је носила панталоне и бретон блузу коју често носи Кејт Мидлтон у неформалним приликама.

Прочитајте још: Синди Крафорд показала парадајз из врта па се скинула у БИКИНИ и открила нешто на ТЕЛУ (ФОТО)

Краљица Летиција и овог пута побрала аплаузе за стајлинг, јер је носила беле патике као и ћерке, беле крем панталоне и кошуљу, али и сафари јакницу која се показала као веома практична.

Фото: Епа

Принцеза Леонор је вакцинисана и неће морати да остане у карантину. Ипак, мораће да уради ПЦР тест.

Прочитајте још: Припремите два јесења комада гардеробе: Ко би рекао да ће се носити дању? (ФОТО)

Леонор са избеглицама
Принцеза Леонор ће бити у друштву 350 студената који долазе из 90 земаља. Занимљиво је да ће 5% ђака бити избеглице из Палестине, Јемена, Ирака и Авганистана.

У ову ексклузивну школу иду деца аристократа, милионера и богатих интелектуалаца. Описују је као "Хогвортс за хипике" шалећи се на рачун Харија Потера. Колеџ се налази у дворцу Донат, средњевековном замку који је купио 1925. године и комплетно реновирао амерички медијски тајкун Вилијам Рандолф Херс.

Принцеза Леонор је прошла пријемни анонимно, а родитељи су онда платили школовање 76.000 евра

Прочитајте још: ДА ЛИ ГА ПРЕПОЗНАЈЕТЕ? Био је миљеник жена 90-их, а онда је НЕСТАО, сада знамо и зашто! (ФОТО/ВИДЕО)

Принцета Леонор ће делити собу са још три девојчице, а часови ће јој почињати у 8.00 часова ујутру. Вечераће у 18.00 часова и до 21.30 часова сви ће морати да буду у кревету. Принцеза Алексија, такође, иде у ову школу, а друга је у реду за холандски трон.

Овај колеџ је основао немачки педагог Курт Ханан који је радио и у шкотској школи Гордонстаун, где су учили принц Филип и принц Чарлс. Тренутно је председник школе краљица Нур од Јордана, а био је и новелов лауреат Нелсон Мендела.

Прочитајте још: Краљица Елизабета обожава ово јело, а често је и на нашем менију

Принцеза Леонор у октобру пуни 16 година  и остаће активна у јавности као престолонаследник, иако је нејасно како ће то успети с обзиром што има  строг распоред у школи.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas