Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДИРЉИВА ПРИЧА

Дечаку је погинуо отац, а 15 година касније доживео је ШОК - Појавио се странац на вратима и ЧУДО се остварило (ВИДЕО)

Када је Џастин имао само 9 месеци, његов отац, Џонатан, погинуо је док је служио у восци.

1608503074_decakk.png
Фото: Принтскрин / јутјуб / ЦБС Сундаy Морнинг
Oglas

Дечак по имену Џастин никада није добио прилику да упозна оца. После супругове смрти, дечакова мајка одлучује да прода његов кабриолет, како би преживела са малим сином у Тексасу.

Аутомобил нико није возио, а она није имала новца за одржавање. Због тога, Џесика га продаје, не знајући да то није последњи пут када ће га видети.

Прочитајте још: "Свесна сам своје дијагнозе и уживам у сваком тренутку": Потресна исповест младе маме која се бори са раком

Након 15 година, Џонатонов син, сада тинејџер, хтео је да упозна свог оца кроз успомене које су му остале. Џастин је имао очеву војну огрлицу, фотографије и друге успомене, али још једна ствар је недостајала - аутомобил. Дечак је ускоро требало да напуни 16 година и имао је велику жељу да се провоза колима која је некада његов отац користио.

Прочитајте још: Данијела је посебна, јер је алергична на нешто НЕВЕРОВАТНО! (ВИДЕО)

Џесика, његова мајка, покушавала је да пронађе ауто - знала је да ће бити безуспешно, али имала је велику жељу да покуша. Она на друштвеним мрежама објављује да тражи тај аутомобил. Кроз кратак период њена објава постаје популарна и убрзо се десило чудо.

Чуда се ипак дешавају!

Ступила је у контакт са тренутним власником, који је дуго размишљао, али је ипак одлучио да прода возило. Самим тим, ово је значило да је за ауто био потребан одређен новац како би га купили, довезли кући и поправили. 

Прочитајте још: Мајка херој: Након убиства ћерке, одлучила је да правду узме у своје руке (ВИДЕО)

Тада се дешава чудо по други пут: Кајл Фокс са својом непрофитном организацијом скупља новац и купује аутомобил који поклања Џастину за 16. рођендан. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas