· · Коментари: 0
ЛЕП ПОТЕЗ

Дечаку је изгорело 95 одсто тела, пожелео је да Рајан Рејнолдс види његову слику... А онда се догодило нешто НЕВЕРОВАТНО (ФОТО)

Један дечак који је доживео несрећу у којој му је изорело 95 посто тела, пожелео је да славни глумац види његову фотографију

1599549465_rajan.jpg
Фото: депоситпхотос

Џон Квин, обожава филм Дедпул у коме главну улогу игра Рајан Рејнолдс. 

Прочитајте још: Глумила је лепу Кату у филму МУЊЕ .... Данас живи у Америци и изгледа овако (ФОТО)

Овај дечак коме је у нерећи изгорело скоро читаво тело, објавио је фотографију у костиму, желећи да добије коментар од славног глумца. Направио је шпагу, означио Рајана и написао како би му се остварили снови уколико би Рејнолдс видео његову фотографију:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ит wоулд маке мy дреам цоме труе иф @ванцитyреyнолдс гот то сее тхис пост! И леарнед то до тхе сплитс јуст фор тхис пхото. Деадпоол хас хонестлy маде ме wаy море цонфидент. Анyоне wхо хас реад ор wатцхед анyтхинг абоут Деадпоол, кноwс хис фаце анд бодy аре преттy мессед уп. Со ит’с онлy натурал тхат И цосплаy хим. И wантед то бе аутхентиц ас поссибле, анд тхат wас то нот wеар а маск. Ит’с со еасy то цовер уп wхо И ам, анд то гиве Ин то деспаир. Деадпоол јуст макес ме нот царе абоут тхат стуфф анд схоw мy труе селф. Тхис ис ме, анд И’м нот Асхамед абоут ит. Деадпоол ис ицy цлеан, анд хе’с хелпед мy селф естеем со муцх. И’м оwнинг wхо И ам, анд цосплаyинг Деадпоол макес ит тхат муцх еасиер.

А пост схаред бy Johnny (ビ艶扱) (@јадиант) он

- Снови би ми се остварили када би Рајан видео ову фотографију. Научио сам да направим шпагу само због ове фотографије. Деадпоол ми је помогао да стекнем самопоуздање. Ко год зна нешто о Деадпоол-у, зна и да је његово лице и тело било унакажено, тако да је логично да сам се поистоветио с њим. Не желим да покривам лице, не стидим се онога ко сам - написао је Џон, који је свој Инстаграм профил назвао Јадиант.

Рајан Рејнолдс још једном је показао колико је велики човек и глумац, па је одмах одговорио овом дечаку на постављену фотографију:

- Јадиант, поправио си ми годину. Не могу да ти опишем колико ми ова објава значи. Такође, и ја знам да направим шпагу. Али само једном годишње. И то мора бити у болничком ходнику - одговорио му је у свом стилу глумац. Одушевљени дечак није могао да поверује, да је Рајан видео његову фотографију, па је одушевљено одговорио: 

Прочитајте још: ТУГА! Познати инфлуенсер преминуо изненада у 17. години (ФОТО)

“Не могу да верујем да си видео моју објаву. Учинио си да се све исплатило. Надам се да ћеш наставити да инспиришеш и друге као што си мене и да ћеш наставити да пратиш моје путовање”, одговорио је Џон.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.